Ykkönen
MuSa – EIF
Sunnuntai 09.06 klo 18:30

Ykkösessä ei maaottelutaukoa vietetä ja sunnuntaina pelataan täysi kierros. Porilainen MuSa isännöi tammisaarelaista EIF:iä keskikastin kamppailussa. Porin Stadionin kenttä on kevään aikana ollut kovin huonossa kunnossa ja se on vaikuttanut otteluihin. Toivottavasti tällä kerralla kenttä alkaa olla Ykkösen arvoisessa kunnossa.

MuSa hätyytteli vierasottelussa KTP:tä ja johti tauolle mennessä 0-1. Toisella jaksolla KTP oli kuitenkin suvereeni ja vei pisteet 3-1. Sitä edeltänyt taisteluvoitto AC Oulusta oli kyllä kova suoritus. Risto Puustisen johtamalla joukkueella näyttää olevan luokkaa siihen, että sarjasopimus uusitaan – kunhan joukkueelle ei tule loukkaantumissumia tai mitään muuta ihmeellistä ei tapahdu.

EIF on MuSan kanssa samoilla tienoilla sarjataulukossa. Hakaa vastaan esitys oli solidi, mutta vaarallisten hyökkäysten luominen teetti työtä. Kyseessä oli täysin hyväksyttävä esitys Gabri Garcia Xarartin suojateilta joka tapauksessa. Myös EIF:in pitäisi olla täysin riittävä nippu selvitäkseen tämän vuoden sarjasta. Joukkuetta voisi pitää isäntien kanssa melkeinpä samantasoisina.

Vetosuositus

MuSaa ei voi missään mielessä pitää huonompana joukkueista, joten kotonaan sen voi arvioida olevan pikkusuosikki. Vetosuositukseksi kelpaa siis kotivoitto: MuSa voittaa ottelun kertoimella 2,55. Kerroin kattaa riskin aivan mukavasti.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun MuSa – EIF ja kohteeseen veto ”MuSa voittaa ottelun”. Jos MuSa voittaa ottelun, saat 255 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai EIF voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]