© Kuva:

Ranska – USA: kova iltapuhde

Naisten MM-kisat
Ranska – USA
Perjantai 28.06 klo 22:00

Perjantain puolivälierässä kohtaavat emäntämaa Ranska ja lajin suurvalta USA. Ottelu on todella kovatasoinen ja jo nyt voidaan sanoa, että tässä matsissa tulee tippumaan todella kova joukkue – kävi perjantain ottelussa miten tahansa. Molemmat joukkueet joutuivat pelaamaan tosissaan puolivälieräpaikastaan ja nyt on edessä toinen kova kamppailu.

Ranska oli Brasiliaa vahvempi ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, mutta joutui lisäajalle ennen kuin jatkopaikka saatiin ratkaistua. Ranskan hyökkäyspeli on hyvällä tolalla ja se pystyy tuottamaan vaikeuksia mille tahansa vastukselle. Ranskalle voi vielä laskea hieman ynnää kotiedusta.

USA tarvitsi kaksi rangaistuspotkua kaataakseen Espanjan edellisellä kierroksella. Donald Trumpin kanssa nokitteleva Megan Rapinoe pisti molemmat pilkut sisään ja USA meni jatkoon – kylläkin ansaitusti. Ranskaa vastaan otteiden pitää kuitenkin terävöityä, jos pelejä meinataan perjantain jälkeenkin vielä turnauksessa jatkaa.

Vetosuositus

Vetomarkkinat tuntuvat hieman hylkivän Ranskaa, vaikka joukkue on ollut koko turnauksen ajan todella hyvä. USA on tähän peliin korkeintaan pikkusuosikki ja kertoimet pakottavat yrittämään ranskalaisten voittoa. Vetosuositus on siis Ranska voittaa ottelun kertoimella 3,55.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Ranska – USA ja kohteeseen veto ”Ranska voittaa ottelun”. Jos Ranska voittaa ottelun, saat 355 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelun varsinainen peliaika päättyy tasan tai USA voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.