Ranskan katkera MM-tappio merkitsi toistakin massiivista takaiskua – maalintekijä ihmetteli: Missä oli VAR?

© Kuva: Getty Images

Naisten MM-kisojen emäntämaan Ranskan 1–2-puolivälierätappio Yhdysvalloille merkitsee sitä, ettei Ranskan joukkuetta nähdä ensi vuoden olympialaisissa Tokiossa.

Euroopan kolme paikkaa menevät tuloksen myötä MM-kisojen eurooppalaisille välieräjoukkueille. Neljän parhaan joukkoon on jo edennyt Englanti.

Ranskan ainoan maalin tehnyt Wendie Renard totesi ottelun jälkeen, että hänen joukkueensa olisi voinut saada lopussa rangaistuspotkun. Erotuomarin mielestä Kelley O’Hara ei kuitenkaan syyllistynyt käsivirheeseen.

– Se oli tiukka peli. Näin hidastukset. On totta, että se olisi voinut olla rangaistuspotku, Renard kommentoi taiston tauottua LiveSoccerTV:n mukaan.

– Muistan, että neljä vuotta sitten Amelin (Majri) vähäisemmästä tilanteesta vihellettiin. Jopa tässä käynnissä olevassa turnauksessa on ollut tapauksia, joissa rangaistuspotkuja on tuomittu vähäisemmistä tilanteista. Edellisellä kierroksella he (Yhdysvallat) saivat kaksi suotuisaa rangaistuspotkutuomiota. Ja tänä iltana, minulla ei ole aavistustakaan, miksi VAR-järjestelmä ei toiminut. Joten en tiedä mitä sanoa.

Renardin mukaan pienet yksityiskohdat voivat ratkaista pelejä.

– Rangaistuspotku ja se fakta, että heillä oli vaikeuksia päästä taas peliin mukaan. Jalkapallo on kuitenkin sellaista. Meidän on toivuttava ja siirryttävä eteenpäin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.