Saako Lionel Messi vielä yhden mahdollisuuden MM-kisoissa? Argentiinalaistähti pohtii maajoukkueuran jatkumista: ”Katsotaan, kestääkö kroppani”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Barcelonan ja Argentiinan maajoukkueen kapteeni Lionel Messi ei ole varma, edustaako hän maataan vielä vuoden 2022 MM-kisoissa Qatarissa.

Messi, 31, on pelannut neljässä MM-turnauksessa, ja vuonna 2014 hänet valittiin kisojen parhaaksi pelaajaksi.

Seurajoukkuetasolla hän on saavuttanut kaiken mahdollisen ja rikkonut lukuisia ennätyksiä, mutta maajoukkueessa menestys on karttanut Messiä. Hän oli mukana voittamassa olympialaisia vuonna 2008, mutta muita mestaruuksia hänelle ei ole Albicelesten paidassa kirjattu.

MM-kisoissa Messi ja Argentiina saavuttivat hopeaa viisi vuotta sitten. Copa Américan loppuotteluissa Messi joukkueineen sai pettyä vuosina 2007, 2015 ja 2016.

129 ottelua maajoukkueessa pelannut Messi on mukana myös tänä kesänä Argentiinan joukkueessa Copa Américassa. Tästä eteenpäin katsotaan vuosi kerrallaan.

– En tiedä, pelaanko seuraavissa MM-kisoissa. Katsotaan, kestääkö kroppani, kommentoi Messi Fox Sports Argentinalle.

– Tällä hetkellä minulla on mahtava olo, olen todella hyvässä fyysisessä kunnossa, mutta olen lähes 32-vuotias, enkä tiedä, miten asiat etenevät.

– Paljon asioita voi tapahtua. Toivon, että en joudu kärsimään vakavista loukkaantumisista.

Argentiinan edellinen suurturnauksen voitto tuli vuonna 1993, jolloin se kukisti Meksikon Copa Américan loppuottelussa 2-1. Messi toivoo, että hän ehtii tuoda Argentiinalle pokaalin ennen kuin ripustaa nappulakengät naulaan.

– Haluan päättää urani niin, että olen voittanut jotain Argentiinan maajoukkueen kanssa. Vaikka en pystyisi siihen, haluan yrittää mahdollisimman monta kertaa.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS