Seuraava hallitsija? Kylian Mbappé löi heittämällä laudalta Messin ja Ronaldon rajapyykin

© Kuva: Getty Images
Tottenham - Newcastle sunnuntaina! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!

Kun Kylian Mbappé teki tiistaina maalin Ranskan 4-0 -voitossa Andorrasta, sai nuori hyökkääjä täyteen sata tehtyä maalia aikuisten otteluissa. Maaleista 13 on syntynyt A-maajoukkueessa (33 ottelua) ja 87 seurajoukkueessa. Nämä jakautuvat seuraavasti: 62 maalia Ligue 1:ssä, 11 Ranskan eri cup-kilpailuissa ja 14 Mestarien liigassa.

Huiman tästä saavutuksesta tekee se, että Mbappé oli sadan maalin rajapyykille ehtiessään vain 20 vuotta ja 173 päivää vanha. Vertailun vuoksi Lionel Messi sai sata maalia täyteen ollessaan 22 vuotta ja 97 päivää vanha ja Cristiano Ronaldo yhdeksän päivää ennen 23-vuotissyntymäpäiväänsä. Prinssin vauhti on siis ollut huimaa lopullista valtaistuimelle nousemista odotellessaan.

Kaikkiaan Mbappé on tarvinnut sataan maaliinsa 180 ottelua.

Tottenham - Newcastle sunnuntaina! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliHistoriallinen tappio riitti liiton pomoille – Serbialle kymppi valmentajia täyteen 2010-luvulla
Seuraava artikkeliJuventuksen keskikenttä uudistumassa – läpimurtopelaajan diili allekirjoituksia vaille valmis, PSG-tähden kanssa neuvoteltu