33-vuotias puolustaja Boris Rotenberg ja Venäjän Valioliigassa toiseksi sijoittunut Lokomotiv Moskova ovat sopineet jatkosopimuksesta. Lokomotiv tiedotti Rotenbergin ja kolmen muun pelaajan uusista kontrahdeista sunnuntaina. Sopimuksen kestoa ei tiedotteessa kerrota, mutta Transfermarktin mukaan Rotenbergin sopimus ulottuu kesään 2020.

Rotenberg suoritti viime marraskuussa Mestarien liiga -debyyttinsä tultuaan kentälle hieman ennen loppuvihellystä Lokomotivin lohkovaiheen ottelussa Galatasarayta vastaan. Lokomotiv nähdään Mestarien liigan lohkovaiheessa myös tulevalla kaudella.

Rotenberg siirtyi Lokomotiv Moskovaan Rostovista kesällä 2016, mutta kolmen kauden aikana hän on pelannut sarjapelejä vain kymmenen, yhteensä 108 peliminuutin verran. Kaikkiaan oikea laitapuolustaja on pelannut kymmenen Venäjän pääsarjassa viettämänsä kauden aikana 66 sarjaottelussa.

Rotenberg on nähty kertaalleen myös Suomen A-maajoukkueessa. Hän pelasi kesäkuussa 2015 harjoitusottelussa Viroa vastaan Huuhkajien sotisovassa 45 peliminuuttia.