Ykkönen
TPS – MuSa
Perjantai 14.06 klo 18:30

Ykkönen jatkuu perjantaina yhden ottelun merkeissä. Turussa sarjakakkonen TPS kohtaa porilaisen MuSan. TPS:llä on alla kenties kauden paras esityksensä, kun taas MuSa sortui viime ottelussaan ulosajoon ja sen jälkiseuraamuksiin. Kaikki viittaa perjantaina kotivoittoon, mutta vetomielessä ottelua on pohdittava hieman tarkemmin.

TPS polki KTP:n maanantaina suohon Arto Tolsa areenalla. Kotkalaiset taipuivat turkulaisten prässin alla ja kun muutkin pelin osa-alueet olivat viimeistelyä myöten hanskassa, ei voittajasta ollut epäselvyyttä. Kotkalaiset pidettiin suhteellisen tylysti pois maalipaikoilta. Ainoa huono asia viime ottelussa oli, että sen jälkeen Tommi Pikkaraisen suojateilla on päivä vähemmän lepoaikaa kuin vierailla.

MuSan kotipeli EIF:iä vastaan sai synkän käänteen reilun puolen tunnin kohdalla, kun Jussi Välilä ajettiin ulos ja EIF sai samalla rangaistuspotkun. EIF pystyi käyttämään miesylivoimansa hyväkseen ja MuSalla jäi ottelusta luu käteen, vaikka ensimmäisen puolen tunnin osalta joukkueen peli näytti oikeinkin lupaavalta. TPS:ää vastaan ainakin puolustuspelin on oltava kunnossa, sillä innostuneet isännät aikovat varmaankin suolata vieraitaan kunnon rumputulella.

Vetosuositus

Turkulaisten maalinteko sujui viimeksi paremmin kuin koko kaudella, mutta se ei välttämättä ole tae tulevasta. MuSan maaliodottama ei ole kovin korkea ja joukkue saattaa hyvinkin turvautua bussin parkkeeraukseen jo hyvissä ajoin pelin aikana. Vähämaalisuus hieman kiinnostaa, joten otetaan vetosuositukseksi Ottelussa alle 2,5 maalia kertoimella 2,55.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun TPS – MuSa ja kohteeseen veto ”Ottelussa alle 2,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat 255 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos maaleja tehdään vähintään kolme, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]