Trumpin hampaisiin joutunut USA:n MM-sankari Megan Rapinoe kerää ylistystä turbulentin viikon jälkeen – ”Aivan kuin se ruokkisi häntä”

© Kuva: Getty Images

Yhdysvaltojen naisten maajoukkueen päävalmentaja Jill Ellis ylistää Megan Rapinoeta, jonka maalit upottivat emäntämaa Ranskan 2–1-lukemin perjantai-illan MM-puolivälierässä.

Rapinoelle viikko on ollut turbulentti, sillä hän on loistanut kentällä ja ajautunut kentän ulkopuolella sanasotaan presidentti Donald Trumpin kanssa.

– Aivan kuin se ruokkisi häntä. Hän on iso persoona sekä kentällä että sen ulkopuolella. Rehellisesti sanoen uskon, että hän kukoistaa tällaisilla hetkillä, Ellis sanoi CNN:n mukaan.

– Hänellä on peräänantamaton asenne. Hän rakastaa näitä hetkiä ja elää niitä varten. Hän on isojen pelien pelaaja, ja mitä suurempi näyttämö on kyseessä, sitä enemmän hän reagoi siihen. Mielestäni hän oli fantastinen tänään.

33-vuotias Rapinoe tuuletti toista osumaansa villisti. Tunteet purkautuivat onnistumisen hetkellä.

– Se oli kaikkea, mitä voi haluta. Se oli niin iso esitys ryhmältämme. Keskittyminen puolustussuuntaan sekä halu ja kurinalaisuus olivat mahtavalla tasolla. Käytimme tekopaikkamme armottomasti. Emme koskaan unohda tätä peliä Pariisissa, kommentoi Rapinoe.

Ellis luonnehti ottelua intensiivisimmäksi kamppailuksi, jossa hän on koskaan ollut mukana.

– Ranska on uskomaton joukkue. Fanien kuohunta oli intensiivistä, kuin tsunami.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004