Yhdysvaltojen kapteeni sai joukkuekaverinsa tuen sanasodassa Donald Trumpia vastaan: ”Tiedän, että sinua riepoo naiset, joita et voi hallita”

© Kuva: Getty Images

Yhdysvaltojen naisten maajoukkueen puolustaja Ali Krieger on asettunut joukkueen kapteenin Megan Rapinoen tueksi sanasodassa maan presidenttiä Donald Trumpia vastaan.

Rapinoe ei kuulu Trumpin kannattajiin. Hän on jättänyt kansallislaulun laulamatta ennen otteluita protestoidakseen Trumpiin politiikkaa ja aiemmin hän myös polvistui kansallislaulun aikana.

Parhaillaan käynnissä olevien MM-kisojen aikana Rapinoelta kysyttiin, onko hän innoissaan mahdollisesta vierailusta Valkoiseen taloon (Yhdysvaltain presidentin virka-asunto), jos joukkue voittaa maailmanmestaruuden.

Rapinoe vastasi voimasanoja käyttäen, ettei ”todellakaan ole menossa” ja epäili, että Yhdysvaltojen joukkuetta ei ole edes kutsuttu Valkoiseen taloon.

Trump vastasi Rapinoelle keskiviikkona sosiaalisessa mediassa ja syytti häntä kunnioituksen puutteesta kotimaataan kohtaan.

MM-kisoissa Rapinoen kanssa pelaava Krieger asettui kapteeninsa tueksi myös Trumpia vastaan.

– Liittyen presidentin tämän päivän twiittiin. Tiedän, että sinua riepoo naiset, joita et voi hallita toi kopeloida, mutta minä pysyn Rapinoen rinnalla ja jätän myös tämän (vierailun Valkoiseen taloon) tällä kertaa väliin, kommentoi

– En tue tätä hallitusta tai sen taistelua seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä, maahanmuuttajia ja kaikkein heikompia vastaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.