Virallista: Maurizio Sarri on Juventuksen uusi valmentaja

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Viikkoja velonneet huhut italialaisen Maurizio Sarrin siirtymisestä Chelseasta Juventukseen ovat tänään sunnuntaina muuttuneet tosiksi. Juventus vahvisti Sarrin nimityksen kotisivuillaan hetki sitten, ja Chelsea samoihin aikoihin.

Entinen pankkiiri, 60-vuotias Sarri valmensi päättyneellä kaudella Chelsean Valioliigan kolmanneksi, Liigacupin loppuotteluun ja Eurooppa-liigan mestariksi. Eurooppa-liigan voitto oli Sarrin valmentajauran ensimmäinen mestaruus.

Aiemmin Sarri oli menestynyt eritoten Empolissa ennen kuin hän siirtyi vuonna 2015 kotikaupunkinsa Napolin joukkueen valmentajaksi. Napoli teki kaikilla kolmella kaudellaan Sarrin alaisuudessa oman Serie A:n piste-ennätyksensä ja selviytyi kahdella kaudella kolmesta suoraan Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

Sarrin ja Juventuksen välinen sopimus on kolmivuotinen ja ulottuu kesään 2022.

Chelsean tiedotteen mukaan Sarrin ja lontoolaisseuran välinen sopimus purettiin yhteisymmärryksessä Sarrin ilmaistua halunsa palata kotimaahansa lähemmäs perhettään.

– Keskusteltuamme Eurooppa-liigan finaalin jälkeen Maurizio teki selväksi, kuinka vahvasti hän halusi palata kotimaahansa. Hänellä oli merkittäviä syitä palata työskentelemään Italiaan, Marina Granovskaia Chelsea-johdosta toteaa.

– Hän piti myös tärkeänä olla lähempänä perhettään, myös vanhempiensa hyvinvointia ajatellen.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS