AZ Alkmaar – Häcken: maaleja odotettavissa?

Eurooppa-Liiga
AZ Alkmaar – Häcken
Torstai 25.07. klo 21:30

Hollantilainen AZ Alkmaar aloittaa uuden kauden Eurooppa-Liigan karsinnoilla. Vieraaksi saapuva ruotsalainen Häcken on tahkonnut kautta jo keväästä lähtien ja on valmiimpi, mutta luokkaeroa Hollannin sarjan neloseen tietysti on merkittävästi. Onko AZ valmis kauden ensimmäiseen kilpailulliseen otteluunsa? Tämänkin näet Unibet TV:n suorasta striimistä.

AZ sijoittui siis Eredivisiessä neljänneksi. Se hävisi kymmeniä pisteitä sarjaa hallinneille Ajaxille ja PSV:lle. Eredivisien taso oli pitkään huolestuttavasti laskusuunnassa, mutta nyt Hollannin jalkapallossa puhaltavat uudet tuulet. Ajaxin nappikausi antaa uskoa muillekin maan seuroille. AZ:n harjoitusottelut ovat sujuneet vaihtelevasti. Yleisenä trendinä on, että joukkueen otteluissa tehdään edelleen reilusti maaleja.

Häcken on tällä hetkellä Allsvenskanissa neljännellä sijalla ja se taistelee ensi kauden europaikoista. Joukkueen tehopari kärjessä on Alexander Jeremejeff ja brasilialainen Paulinho. Joukkue on mukavassa iskussa ja sillä on sarjassa takana kaksi voittoa. AZ on joukkueelle kova testi, mutta Häckenin voisi odottaa saavan etua tämänhetkisen rutiininsa ansiosta.

Vetosuositus

AZ on ottelussa kiistaton suosikki, mutta eniten tässä kiinnostaa runsasmaalisuus. Molemmat joukkueet pystyvät maalintekoon ja pidän tätä ottelua runsasmaalisempana kuin vetomarkkinat. Vetosuositus on siis Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,87.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun AZ Alkmaar – Häcken ja kohteeseen veto Ottelussa yli 2.5 maalia. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 187 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi valikoituja Euroopan Liigan otteluja, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.