BBC: Real Madrid -pelaaja siirtyy Arsenaliin

© Kuva: Getty Images
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

BBC:n toimittaja David Ornstein raportoi Arsenalin ja Real Madridin päässeen sopuun Dani Ceballosin siirrosta Lontooseen. Keskikentällä viihtyvä Ceballos siirtyy Ornsteinin mukaan Arsenaliin vuoden lainasopimuksella.

Ceballos oli Espanjan mukana voittamassa alle 21-vuotiaiden Euroopan-mestaruuskilpailuja tänä kesänä. Ceballos pelasi turnauksessa myös kaksi vuotta sitten. Tuolloin hänet valittiin kisojen parhaaksi pelaajaksi.

22-vuotias Ceballos on pelannut Real Madridissa kahden kauden aikana 56 ottelua, joissa hän on tehnyt viisi maalia.

Ornstein raportoi Arsenalin olevan lähellä myös Saint-Etiennen topparin William Saliban hankkimista. Saliba siirtyy Arsenaliin Ornsteinin mukaan tänä kesänä, mutta 19-vuotias ranskalaistoppari lainataan takaisin Saint-Etienneen ensi kauden ajaksi.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!