FC Interin avaushyökkääjä sivussa Brøndby-kohtaamisesta: ”Velvoitteemme taistella”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Inter pelaa torstaina kotiottelunsa tanskalaista Brøndbytä vastaan Eurooppa-liigan karsintavaiheessa.

Kööpenhaminassa viime viikolla joukkueen turmaksi osui musta kymmenminuuttinen, jonka aikana Brøndby karkasi jo mahdollisesti koko otteluparin ratkaisevaan voittoon. Ottelu päättyi lopulta 4-1.

Veritas Stadionin kohtaaminen ei silti ole lainkaan vailla panosta, vaikka isänniltä vaadittaisiinkin jatkopaikkaan jopa 3-0 -voitto. Sinimustien valmentaja Jose Riveiro perkasi tilannetta seuran sivustolla.

– Pelaajat tietävät europeleissä haasteen olevan vielä isompi kuin kotimaassa, jolloin se näkyy otteluihin valmistautumisessa parempana keskittymisenä. Sen ei tietenkään pitäisi olla niin, joten nyt tehtävämme on saada tämä parempi taso siirtymään myös kotimaan otteluihin valmistautumiseen.

Myös kaksiosaisen karsintapelin avausosaan palattiin espanjalaisen mietteissä.

– Se oli suunnilleen sellainen, jollaista odotimme. Alun jälkeen pystyimme tekemään pelistä tasaisen. Meillä oli tunne, että olisimme voineet tehdä jopa toisen maalin. Mustan kymmenminuuttisen aikana menetimme kuitenkin kontrollin pelistä ja lisäksi Brøndby oli melko tehokas. Positiivista kuitenkin on, että saimme pitkät ajat pelattua sellaista jalkapalloa kuin halusimme ja useimmat pelaajat olivat yksilöinä oikein hyviä. Negatiivista on tietysti se, ettemme pystyneet ratkaisevilla hetkillä olemaan tarpeeksi pitäviä puolustussuuntaan.

Viikon aikana asioita on analysoitu, ja kotiotteluun lähdetään toki kovalla asenteella.

– Tietysti heti edellisen pelin jälkeen tunnelmat olivat erilaiset, mutta viikon mittaan ajatukset ovat muuttuneet. Tämä ryhmä on hyvin kilpailuhenkinen ja yritämme kohdata jokaisen viikon positiivisella asenteella. Jalkapallon maailmassa on niin paljon kaikkea epävarmaa, ettei kukaan voi tietää huomisen tapahtumista. En aio kieltää joukkuettani unelmoimasta yllätyksestä. Aivan ensimmäiseksi meidän on kuitenkin puolustettava kuin eläimet, oltava tehokkaita hyökkäyspäässä ja myös vähän onnekkaita. Meidän velvoitteemme on kuitenkin taistella.

FC Interin pelaajatilanne kokonaisuutena ajatellen on hyvä, mutta yksi oleellinen tekijä torstain pelistä puuttuu; harjoituksissa saatu kolhu pitää Mika Ojalan sivussa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.