Brasilian Serie A
Fortaleza – Corinthians
Maanantai 29.07. klo 01:00

Otetaan uuden viikon aluksi vielä nosto Brasiliasta: sarjanousija Fortaleza isännöi pettymyksentäyteistä alkukautta pelaavaa Corinthiansia. Vierailla on lisäksi rasitteena viikolla pelattu Copa Sudamericanan ottelu. Pystyykö tehottomuudesta kärsinyt Corinthians lepyttämään fanejaan sunnuntaiyönä?

Sarjanousija Fortaleza on osoittanut olevansa riittävä joukkue Brasilian Serie A:han. Erityisesti kotona fanit ovat saaneet paljon ilonaiheita joukkueen vahvasta esiintymisestä. Tällä hetkellä joukkueella on kolmen ottelun tappioton putki päällä ja viime ottelussa kaapattu vieraspiste Atletico Mineirolta on hyvä suoritus. Kaikki näyttää siis tällä hetkellä hyvältä.

Corinthians on ennakkoon isäntiä laadukkaampi nippu ja he ovat muutaman sijan sarjataulukossa ylempänä. Fanit eivät kuitenkaan voi olla tyytyväisiä, sillä tällä hetkellä peli ei kulje odotetulla tavalla ja ottelut ovat olleet sangen maalikuivia. Viikolla Corinthians otti Copa Sudamericanassa 2-0 voiton Montevideosta. Viikko-ottelu voi hieman syödä tehoja sunnuntaina. Corinthians ei ole erityisen hyvä vierailija ja vierasvoitot ovat tällä ja viime kaudella olleet sangen harvassa.

Vetosuositus

Isäntien kotivahvuus ja lepoetu huomioiden otan vetoihin rohkeasti kotivoittoa. Vetosuositus on Fortaleza voittaa ottelun kertoimella 2,43.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Fortaleza – Corinthians ja kohteeseen veto ”Fortaleza voittaa ottelun”. Jos Fortaleza voittaa ottelun, saat 243 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Corinthians voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]