Kenia – Senegal: panoksena jatkopaikka

African Cup of Nations
Kenia – Senegal
Maanantai 01.07. klo 22:00

Afrikan mestaruusturnauksessa selvitellään jatkoon menijöitä myös maanantaina. Sunnuntain vedot Afrikassa olivat menestyksekkäitä, joten yritetään jatkaa lunastusputkea. Kenia ja Senegal ovat kahden pelin jälkeen molemmat kolmessa pisteessä, joten ottelussa on molemmilla joukkueilla suuri panos.

Kenian kuva puolustusvoittoisena joukkueena otti toisella kierroksella osumaa, kun joukkue voitti Tansanian 3-2 erittäin viihdyttävässä ottelussa. Uskoisin silti joukkueen taktiikan olevan kivikovaa Senegalia vastaan puolustusvoittoisempi, sillä liika ilottelu voi kostautua. Kenia ei pysty vastaamaan Senegalin laatuun ja sen maaliodottama ei varsinaisesti viistä katossa maanantaina.

Senegal on maanosan paremmanpuoleinen jalkapallomahti ja tästä turnauksesta on odotuksia. Joukkue haksahti viime kierroksella Algeriaa vastaan. Peli oli tarkkaa ja Algeria oli viimeistelyssä parempi. Niinpä tähän peliin jäi näytettävää, jotta jatkopaikka saadaan kairattua. Tehtävä itsepäisesti puolustavaa Keniaa vastaan on erilainen, mutta uskon että paikkoja tulee aukeamaan.

Vetosuositus

Kenia tulee puolustamaan raivokkaasti, mutta uskon Senegalin olevan parempi – jopa siinä määrin, ettei Kenia pääse puolestaan maalintekoon. Vetosuosituksena on tähän otteluun Senegal voittaa ottelun päästämättä maaliakaan kertoimella 1,86.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Kenia – Senegal ja kohteeseen veto ”Senegal voittaa ottelun päästämättä maaliakaan”. Jos Senegal voittaa ottelun päästämättä maaliakaan, saat 186 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos näin ei tapahdu, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.