KuPS – FC Vitebsk: valkovenäläiset mittaavat tason

Eurooppa-Liiga
KuPS – FC Vitebsk
Torstai 11.07. klo 19:00

Torstai on suomalaiselle seurajalkapalloilulle tärkeä päivä, sillä peräti kolme seuraa aloittaa eurotaipaleensa. KuPS on arvonnassa saanut vastaansa valkovenäläisen FC Vitebskin. KuPS on vuosien mittaan talven leireillään valkovenäläisen Soligorskin kahdesti, joten ainakin hieman tarttumapintaa maan jalkapalloon löytyy. Taloudellisesti europelit ovat rahallisia tappioita kyntäneelle KuPSille tärkeitä, sillä jo ensimmäinen kierros tuo UEFAlta kassaan 240 000 euroa. Huomaathan, että TV:n kautta pystyt seuraamaan suomalaisten joukkueiden otteita europelien vierasotteluissa yksinoikeudella!

KuPS on pelannut Veikkausliigassa hyvän kauden ja on tällä hetkellä sarjassa toisena. Jani Honkavaara on saanut joukkueen mallikkaaseen iskuun ja alkukauden vaikeudet ovat jääneet taakse. Rasmus Karjalainen siirtyi Hollannin pääsarjaan ja hänelle paikkaajaksi hankittiin suomalaisille jo aiemmin tuttu Tuco. Kuopiolaiset ovat tutustuneet vastustajaansa etukäteen ja Honkavaaran mukaan joukkue pelaa hyökkäävää jalkapalloa ja kykenee muuttamaan ryhmitystään.

FC Vitebsk ei ole aivan valkovenäläisen jalkapallon kirkkain tähti, mutta onnistui sijoittumaan viime vuonna sarjassa neljänneksi. Tällä kaudella menestys on ollut toistaiseksi tahmeampaa ja joukkue on sarjan alemmassa keskikastissa. Valko-Venäjän sarja on varsinkin kärjen osalta kivikova, joten mikään rupusakki ei todellakaan ole kyseessä. Ennakkoon arvioiden KuPS tulee saamaan kelpo vastuksen, vaikka kotona epäilemättä suosikki onkin.

Vetosuositus

Vaikka toivon suomalaisten joukkueiden menestyvän europeleissä, kertoimien valossa joutuu tässä vetämään vastapalloon. En saa karkeissa arvioissa KuPSin voitolle millään 50% todennäköisyyttä, joten pelivalintani kohdistuu valkovenäläisten venymiseen vähintään tasapeliin vieraspelissä. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, FC Vitebsk +0.5 kertoimella 1,98.

Näin näet suomalaisjoukkueiden europelit ilmaiseksi!

lähettää RoPS:n, KuPS:n ja HJK:n matsit suorana lähetyksenä ja ilmaiseksi. Seuraa alapuolen ohjeita ja tiedät, miten pääset väijymään pelit.

Ohjeet:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta (saat ensitalletusbonuksen 100€ asti).
3. Siirry TV:n pariin ja voit aloittaa otteluiden katselun.

Huomio: Jokaiseen peliin on myös tarjous vanhoille asiakkaille. Kun betsaat ottelua livenä 5 eurolla, saat automaattisesti 5€ ilmaisvedon.