La Ligan pomo antoi jyrkän mielipiteensä Neymarin paluusta Espanjaan – brassitähti valmis koviin keinoihin PSG:n kanssa

© Kuva: Getty Images
Lontoon klassinen derby Chelsea - Tottenham! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Brasilialaistähti Neymar on yksi kesän siirtomarkkinoiden kuumimmista nimistä. Neymar on huhuissa yhdistetty vahvasti Barcelonaan, mutta siirron tiellä voi olla vielä useampi mutka.

Muun muassa La Ligan presidentti Javier Tebas kertoi, ettei olisi kovinkaan mielissään siitä, että Neymar palaisi Barcelona-paitaan. Tebasin mukaan Neymar vahingoittaisi sarjan imagoa.

– En haluaisi Neymarin palaavan Barcelonaan. Haluamme aina tuoda sarjaan hyviä pelaajia, mutta Neymarin kohdalla hänen käytöksensä ei ole hyväksi sarjalle, koska lopulta uutiset koskevat sitä, että hän on tehnyt sitä ja tätä, Tebas kommentoi radiokanava Onda Cerolle.

– Olemme tehneet paljon töitä La Ligan maineen eteen, emmekä haluaisi muuttaa imagoamme, mies jatkoi.

Tebas ei ole kuitenkaan päättämässä Neymarin kohtalosta. Viimeisten tietojen mukaan Barcelona ja PSG ovat edenneet jonkun verran neuvotteluissa. PSG olisi Sport-lehden mukaan valmis myymään Neymarin alle 200 miljoonan euron. Lisäksi kauppaan saattaisi vielä kuulua joitain Barcelonan pelaajia, joista PSG on kiinnostunut.

PSG lähtee ensi viikolla harjoitusleirille ja Sport-lehden tietojen mukaan Neymar olisi valmis jättämään harjoitusleirin välistä, jotta siirto etenisi nopeammin.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Lontoon klassinen derby Chelsea - Tottenham! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!