Legia – KuPS: Vetoa sisään ja striimi päälle vierasottelusta

Eurooppa-Liiga
Legia – KuPS
Torstai 25.07. klo 22:00

KuPS on vuorostaan kovassa paikassa torstaina, kun se ottelee Eurooppa-Liigan toisella karsintakierroksella varsovalaista Legiaa vastaan. Legia on eurooppalaisella mittapuulla kova seura ja varsinkin vieraspelissä kuopiolaisilla on onnistuttava kaikki täydellisesti, jotta kotiin olisi jotain tuotavaa. Kuitenkin tämä on hyvä hetki kohdata kauttaan aloittelevat puolalaiset. KuPSin otteet vieraissa näet Unibet TV:n suorasta striimistä!

Legia oli yllättävissä vaikeuksissa gibraltarilaista FC Europaa vastaan ensimmäisellä kierroksella: vieraissa joukkue nuhjasi maalittoman tasapelin, mutta kotona otti vastustamattomasti 3-0 voiton. Sunnuntaina Puolan sarja-avauksessa Legia kärsi kotitappion Pogon Szczecinille. Puolalaisten pelituntuma on vasta kehittymässä ja vaihtuvuutta viime kauden jälkeen on ollut jonkun verran. Tässä piilee KuPSin oljenkorsi. Perustasolla mitattuna isännät ovat vieraitaan suoran mitan edellä. Legia on erittäin vahva joukkue varsinkin hyökkäyssuuntaan.

Valko-Venäjän reissun jälkeen KuPS kierrätti miehistöään MIFK-ottelussa. Vitebskiä vastaan vieraissa saatiin tasapeli, jolla jatkopaikka irtosi kotivoiton jälkeen. KuPSin osana on vierasottelussa yrittää pitää oma pää puhtaana ja tukeutua vastahyökkäyksiin. Mitä pitempään Legia pystytään pitämään nollilla, sitä paremmaksi koko otteluparin tilanne muuttuu kuopiolaisten osalta – heikkojen esitysten jäljiltä puolalaisten itseluottamus voi olla kovilla.

Vetosuositus

KuPSin maaliodottama ei ole kovin korkealla vierasottelussa ja Legia ei ole vielä aivan parhaimmillaan. Parhaalta pelivalinnalta tähän otteluun tuntuu vähämaalisuus. Raapaistaan vetosuositukseksi Ottelussa alle 2,5 maalia kertoimella 2,00. Illalla sitten striimi päälle ja KuPSia kannustamaan!

– Petsipappa –

Näin katsot pelit ilmaiseksi: 

  1. Avaa pelitili Unibetille TÄSTÄ.
  2. Talleta ja saat 200% talletusbonuksen aina 200€ asti. Näin esimerkiksi 20€ talletus tuo sinulle 60€ pelirahaa.
  3. Siirry UnibetTV:n pariin ja nauti otteluista.

Miksi ottelut kannattaa katsoa?

Unibet lähettää ottelut yksinoikeudella. Näin et pysty katsomaan ottelua suorana lähetyksenä mistään muualta. Jos olet uusi käyttäjä Unibetilla, saat lisäksi 200% talletusbonuksen 200€ asti. Näin saat heti vaikka 20€ talletuksella 60€ pelirahaa.

Ja vanhoille asiakkaille on tarjolla 5€ live-ilmaisveto matsiin. Kun nyt ovat näin kiinnostavat pelit kyseessä, niin kyllähän nämä pelit kannattaa katsoa.