Peliyhtiö näyttää myös tänä kesänä suomalaisten seurajoukkueiden europelit. Ottelut tulevat in kautta suorana lähetyksenä ja ilmaiseksi.

Näin näet sekä RoPS:n, KuPS:n että HJK:n ensimmäiset vierasottelut ilmaiseksi Eurooppa-liigassa ja Mestarien liigassa. RoPS kohtaa 11. heinäkuuta Skotlannin Valioliigan viime kauden nelosen Aberdeenin klo 21.45 Suomen aikaa.

Tämän jälkeen tiistaina 16. heinäkuuta HJK pelaa toisen osaottelunsa färsaarelaista HB:tä vastaan. HJK on ottelussa selvä suosikki, ja helsinkiläisten pitäisi selvittää tiensä jatkoon.

Kaksi päivää myöhemmin 18. heinäkuuta KuPS kohtaa toisessa osaottelussa valkovenäläisen FC Vitebskin. Tämä kausi on sujunut Vitebskiltä keskinkertaisesti, joten kuopiolaisten saumat voittoon pitäisi olla hyvät.

Näin näet suomalaisjoukkueiden europelit ilmaiseksi!

lähettää RoPS:n, KuPS:n ja HJK:n matsit suorana lähetyksenä ja ilmaiseksi. Seuraa alapuolen ohjeita ja tiedät, miten pääset väijymään pelit.

Ohjeet:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta (saat ensitalletusbonuksen 100€ asti).
3. Siirry TV:n pariin ja voit aloittaa otteluiden katselun.

Huomio: Jokaiseen peliin on myös tarjous vanhoille asiakkaille. Kun betsaat ottelua livenä 5 eurolla, saat automaattisesti 5€ ilmaisvedon.