Nyt se varmistui: Real Madrid -lupaus pelaa alkavan kauden Pohjois-Lontoossa

© Kuva: Getty Images

Real Madridin keskikenttäpelaaja Dani Ceballos pelaa tulevan kauden Pohjois-Lontoon punaisella puolella, Arsenalissa.

22-vuotias hyökkäävä keskikenttämies, joka on nähty myös vasempana laiturina, teki torstaina vuoden mittaisen lainasopimuksen Gunnersin kanssa. Alustavien tietojen mukaan sopimus ei sisällä pelaajan osto-optiota.

Ceballosin on tiedetty olevan matkalla Lontoon pohjoisosiin jo hyvän aikaa, mutta myös Tottenham oli pitkään kisassa mukana. Espanjan A-maajoukkuetta kuuteen otteeseen edustanut pelaaja on itse antanut tilanteesta riippuen molempia paikalliskilpailijoita kehuvia lausuntoja.

Viime kaudella Ceballos nähtiin Los Blancos -paidassa yhteensä 34 ottelussa, joissa tämän toimesta syntyi kolme maalia. Arsenal näkee tämän Juventukseen siirtyneen Aaron Ramseyn korvaajana, vaikka sitten vain lyhyenkin aikaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.