Real Madridin keskikenttäpelaaja Dani Ceballos pelaa tulevan kauden Pohjois-Lontoon punaisella puolella, Arsenalissa.

22-vuotias hyökkäävä keskikenttämies, joka on nähty myös vasempana laiturina, teki torstaina vuoden mittaisen lainasopimuksen Gunnersin kanssa. Alustavien tietojen mukaan sopimus ei sisällä pelaajan osto-optiota.

Ceballosin on tiedetty olevan matkalla Lontoon pohjoisosiin jo hyvän aikaa, mutta myös Tottenham oli pitkään kisassa mukana. Espanjan A-maajoukkuetta kuuteen otteeseen edustanut pelaaja on itse antanut tilanteesta riippuen molempia paikalliskilpailijoita kehuvia lausuntoja.

Viime kaudella Ceballos nähtiin Los Blancos -paidassa yhteensä 34 ottelussa, joissa tämän toimesta syntyi kolme maalia. Arsenal näkee tämän Juventukseen siirtyneen Aaron Ramseyn korvaajana, vaikka sitten vain lyhyenkin aikaa.