Eliteserien
Stabaek – Sarpsborg 08
Maanantai 15.07. klo 20:00

Norjan pääsarjan maanantaipelissä on kyse tärkeistä pisteistä, sillä taulukon alapäätä miehittävät Stabaek ja Sarpsborg ottavat yhteen. Vastakkain ovat sarjan kaksi vähiten maaleja tehnyttä joukkuetta. Tarkoittaako tämä automaattisesti matalia maalilukuja myös maanantain ottelussa?

Stabaekin kotipeleissä ovat maalit olleet tällä kaudella todella kortilla – kuudessa pelissä on maaleja tehty ainoastaan kymmenen kappaletta. Viime viikolla joukkue joutui tunnustamaan vieraissa Oddin paremmakseen, vaikka jullitteli pitkään vastaan. Joukkueen maalitehoista on pitkälti vastannut Franck Boli, joka on tehnyt Stabaekin maaleista puolet.

Sarpsborgin kausi on ollut ennakko-odotuksiin nähden vaikea. Koko kaudelta on plakkarissa vasta kaksi voittoa ja suoran putoajan paikka sarjataulukossa ei mairittele etukäteen kärkikuusikkoon rankattua joukkuetta. Viimeksi Simo Valakarin Tromsö voitti Sarpsborgin selityksittä 2-0 ja helpotti omaa tilannettaan sarjataulukossa. Varsinkin vieraissa Sarpsborgin maalinteko on ollut lähes ylivoimaista.

Vetosuositus

Tässä tullaan oletettavasti pelaamaan tarkkaa peliä, sillä kumpikaan ei halua ainakaan hävitä tätä ottelua. Maaliodotusarvo ei nouse pilviin tässä ottelussa, joten tarjotaan tähän vähämaalisuutta: vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,76.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Stabaek – Sarpsborg 08 ja kohteeseen veto ”Ottelussa alle 2.5 maalia”. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat 176 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]