Veikkausliigaan palannut maalikuningas paljastaa IS:lle HJK:n olevan vain välipysäkki – ennakoi myös suurta yllätysmahdollisuutta Mestarien liigan kivenkovassa karsintahaasteessa

© Kuva: Juha Tamminen

Tim Väyrynen paljastaa palanneensa Veikkausliigaan saadakseen uutta nostetta uralleen. 26-vuotias espoolainen nähtiin viimeksi Suomessa kaudella 2013 FC Hongan hyökkäyksessä.

Väyrynen on espoolaisseuran oma kasvatti. Nyt seuraksi valikoitui kilpailija HJK.

Veikkausliigan maalikuninkuudenkin voittaneella Väyrysellä on takana viiden vuoden mittainen ulkomailla harhailu. Seuroja on ehtinyt kertyä.

Väyrynen edusti kiertolaisena Saksassa Borussia Dortmundin reservejä, Dynamo Dresdeniä ja Hansa Rostockia. Viimeisimpänä hyökkääjä edusti Hollannissa Roda JC:tä.

Väyrynen hakee inspiraatiota uudelle tulemiselleen Teemu Pukilta.

–  Aion tehdä “pukit” eli pelata hyvin HJK:ssa, tehdä paljon maaleja ja lähteä takaisin ulkomaille, Väyrynen julisti Ilta-Sanomille.

Väyrynen takoi maalikuninkuuskaudellaan Hongassa 17 maalia Veikkausliigassa. Sopimus HJK:ssa kattaa myös tulevan kauden.

Väyrynen pääsee tänään suoraan eurohaasteiden äärelle. HJK kohtaa vieraskentällä Serbiassa Mestarien liigan toisella karsintakierroksella suurseura Belgradin Punaisen tähden. Punainen tähti nähtiin viime kaudella turnauksen lohkovaiheessa.

Väyrynen näkee Klubilla loistavan yllätyssauman.

– He pitävät itseään Mestarien liigan joukkueena, ei karsintajoukkueena. Fanit ovat varmasti äänekkäitä, mutta jos kotijoukkueen peli ei kulje, kritiikkiä tulee nopeasti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.