Veskarilegenda kieltäytyi Valioliiga-lähentelyistä: ”Sydämellä, ei lompakolla”

© Kuva: Getty Images

Maalivahti Gianluigi Buffonin paluu Juventukseen on saanut myös tämän agentin suulaaksi.

41-vuotiaan sopimusasioita osaltaan hoitava Silvano Martina kertoi asiakkaansa valinnanvarasta Daily Mailille.

– Tarjouksia oli paljon, varsinkin Valioliigasta ja suurseuroilta muualla. En mainitse nimiä, koska sellainen ei kuulu tyyliini.

Kyse Juventus-siirrossa oli agentin mukaan ennen muuta paluusta kotiin.

– Buffon on aina tehnyt valintojaan sydämellä, ei lompakolla. Torino on hänen kotinsa, ja se on hänen perheelleen hyvin tärkeä.

Italian sisällä siirtymisiä suurseurojen välillä ei katsota hyvällä. Martinan mukaan siirto Paris Saint-Germainiin oli eri kategoriassa.

– Se ei ollut mikään petos, sillä hän ei pysynyt Italiassa. Kyse oli nopeasta tarjouksesta. Hänen agenttinaan neuvoin häntä ajattelemaan sitä hienona kokemuksena, ja hänen ison perheensä tulevaisuuden turvana.

Agentilla riitti näkemystä myös maalivahdin kahden tulevan joukkuetoverin, entisten Arsenal-pelaajien, Aaron Ramseyn ja Juven todennäköisen ykkösvahdin, Wojchiech Szczesnyn tilanteesta.

– Walesilainen (Ramsey) saa olla täynnä ylpeyttä. Gigi rakastaa hänen kaltaisiaan teknisesti taitavia pelaajia. Buffon täyttää tammikuussa 42 vuotta, eikä tällä tasolla pysyminen ole tuossa iässä enää helppoa. Wojchiech on hänen tapaansa suuri maalivahti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.