AC Kajaanilla pelaajaliikennettä – veikkausliigapelaaja sisään ja ulos

© Kuva: Juha Tamminen

Ykkösessä kahdeksantena majailevalla AC Kajaanilla on pelaajaliikennettä kahteen suuntaan. Veikkausliigan Inter Turku kutsui keskiviikkona lainapelaaja Lassi Viholaisen takaisin Turkuun. Viholainen ehti pelata neljässä AC Kajaanin sarjaottelussa.

Tulopuolella on puolestaan 19-vuotias vasen laitahyökkääjä Tim Martinen, jonka FC Lahti lainasi loppukauden ajaksi Kajaaniin. Martinen on nähty tällä kaudella viidessä veikkausliigaottelussa. Kakkosessa Martinen on pelannut Reippaan paidassa kaksi peliä, joissa on syntynyt myös kaksi maalia.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle FC Inter Turku - KPV Kokkola 26.08.2019

Edellinen artikkeliPukkiParty on täällä – futislegenda Atik Ismail: ”Tykkään hänestä niin p*rkeleesti”
Seuraava artikkeliHonka vahvisti neljä uutta hankintaa – keskikentälle runsaasti kokemusta Hollannin pääsarjasta