Ykkönen
Haka – KTP
Perjantai 23.08. klo 18:30

Perjantaina kaksi perinteistä seuraa ottaa yhteen Ykkösen merkeissä Tehtaan kentällä. Hakan unelmakausi on edennyt hienoissa merkeissä ja sarjajohto on tällä hetkellä 12 pistettä. Joukkueen on vain keskityttävä pitämään pää kylmänä, kunnes sarjanousu on matemaattisestikin varmistettu. KTP:n tilanne on sangen erikoinen, sillä kahdeksan kierrosta ennen kauden loppua sillä ei ole käytännössä mitään pelattavaa.

Haka otti Pirkanmaan derbyssä TPV:stä rutiinivoiton ja Teemu Tainion suojattien sarjajohto vankistui entisestään TPS:n kompastuttua sarjajumbo MYPAan. Joukkueen pysäyttäjää ei ole vielä löytynyt ja terveystilannekin on tällä hetkellä hyvä. Vastuunkantajia löytyy joka paikalta ja Salomo Ojala on tehoillut koskilaisille komeat 16 maalia. Hakan puolustus ei ole ollut täysin pitävä viime aikoina, mutta voitot ovat silti seuranneet toisiaan.

KTP on paineettomuuden myötä saanut otteisiinsa ryhtiä ja kaksi viime ottelua ovat päättyneet voittoon. Kalle Multanen siirtyi Italiaan, mutta joukkueesta löytyy kyllä vastuunkantajia maalintekoa ajatellen. Hakaa vastaan kylläkin tarvitaan täydellinen onnistuminen, jotta pistepussi karttuisi tässäkin ottelussa.

Vetosuositus

Odotan pelin kuvasta suhteellisen avointa. Hakan otteluissa on tehty todella paljon maaleja viime aikoina, mutta totals-raja onkin asetettu oikein korkealle. Niinpä enemmän kiinnostaa verkon heiluminen molemmissa päissä. Ottelun vetosuositus on siis Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ kertoimella 1,73.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Haka – KTP ja kohteeseen veto ”Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ”. Jos molemmat joukkueet tekevät maalin, saat 173 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos molemmat joukkueet eivät tee maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]