Sveitsin maajoukkueen konkaripuolustaja Stephan Lichsteiner on liittynyt Bundesliigassa pelaava Augsburgin vahvuuteen vuoden mittaisella sopimuksella.

Lichsteiner, 35, oli hetken ilman seuraa jätettyään aiemmin tänä kesänä Arsenalin, jota hän edusti viime kauden ajan pelaten lontoolaisseurassa 23 ottelua.

– Minulle tämä askel on juuri sellainen haaste, jonka halusin Englannin-reissuni jälkeen, kommentoi Lichsteiner Augsburgi sivuilla.

– Minulla on tunne, että minulla on paljon annettavaa tälle nuorelle ja nälkäiselle joukkueelle.

Aiemmin ammattilaisurallaan Lichtsteiner on edustanut myös Juventusta, Laziota, Lilleä ja Grasshopperia. Hänet muistetaan ertyisesti Juventuksesta, jossa hän voitti seitsemän vuoden aikana 14 pokaalia ja pääsi kahdesti Mestarien liigan loppuotteluun. Sveitsin A-maajoukkueessa Lichtsteiner on pelannut 105 ottelua ja tehnyt kahdeksan maalia.

Augsburgia edustaa myös Suomen A-maajoukkueen keskikenttäpelaaja Fredrik Jensen, joka pelaa seurassa toista kauttaan. Jensen, 21, on tullut Augsburgin tämän kauden molemmissa peleissä vaihdosta sisään.

Stephan Lichtsteiner

@LichtsteinerSte
Life is full of challenges that have to be mastered! I am excited to start with @FCAugsburg ⚽️ #FCA #FCA1907 #fcaugsburg #martinschmidt