© Kuva: Juha Tamminen

Ilves – KuPS: Kierroksen kärkiottelu Tammelassa

Veikkausliiga
Ilves – KuPS
Perjantai 16.08. klo 18:30

Perjantain huippuottelu Veikkausliigassa pelataan Tammelan kauniilla stadionilla. Sarjan kärkiasetelmien suhteen Ilveksen ja KuPSin välinen ottelu on suuntaa antava – voitolla tamperelaiset sementoisivat paikkansa kärjessä, mutta kuopiolaisten menestys aiheuttaisi kärkeen entistä suuremman ruuhkan. KuPS ei ole viime vuosina juhlinut Ilvestä vastaan, mutta onko historiadatalla mitään virkaa perjantaina?

Sarjakärki Ilves plaanaa neljän ottelun tappiottomassa putkessa, mutta täysin otteet eivät ole vakuuttaneet. Viimeksi Maarianhaminassa paikallinen IFK olisi ansainnut ottelusta ainakin pisteen. Sitä ennen RoPSille pudotettiin kaksi pistettä hallinnasta huolimatta. Lievä epävarmuus jäytää siis, vaikka joukkue on edelleen sarjan ylivoimaisesti vähiten maaleja päästänyt joukkue. Maarianhaminasta tuli paha takaisku, kun tuore vahvistus Janne Saksela sai polvivamman, joka päätti miehen kauden.

KuPS puolestaan menetti pisteitä europeliensä lomassa – lepuutukset ja muut vaikeudet aiheuttivat ikävästi lisää eroa sarjakärkeen. Siihen nähden viime pelin esitys Interiä vastaan oli hieno: KuPS pelasi maltillisesti ja hoiti toisella puoliajalla homman vakuuttavasti kotiin. Henkistä vapautumista tarvitaankin, sillä Ilveksellä on ollut viime ajat kuopiolaisista henkinen yliote kentällä.

Vetosuositus

En tuijota liikaa historiadataa. Perjantain peli on iso ja se tulee näkymään kentällä. Omissa papereissani peli on hieman tasaisempi kuin markkinat ovat sen hinnoitelleet, vaikka Ilves toki suosikki onkin. Isken varovaista peliä savolaisille tasoituksen muodossa: vetosuositus on Aasialainen tasoitus, KuPS +0.5 kertoimella 1,67. Tasapelillä ja vierasvoitolla siis lunastellaan.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Ilves – KuPS ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, KuPS +0.5”. Jos ottelu päättyy tasan tai KuPS voittaa, saat 167 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Ilves voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.