Kohupelaaja Mario Balotelli suomalaismaalivahdin seurakaverina: ”Menestyneen pelaajan aura, normaali ihminen kopissa”

© Kuva: Getty Images

Serie A:han noussut Brescia hankki hyökkäykseensä pelimiehen, jonka nimen tunnistaa koko jalkapallomaailma.

Mario Balotelli, 29, on takonut maaleja Serie A:n ohella Valioliigassa ja Ranskan pääsarjassa sekä Italian maajoukkuepaidassa. Kaudella 2019-2020 hän laittaa verkkoja heilumaan Brescian riveissä. Huuhkajavahti Jesse Joronen on saanut kohupelaajan maineessa olevasta Balotellista varsin hyvän ensivaikutelman.

– Totta kai hänessä on menestyneen hyökkäävän pelaajan aura, mutta ihan normaali ihminen silti kopissa. Ei mitään muuta kuin hyvää sanottavaa. Toki hän on ollut vasta parissa treeneissä, niin ei ole hirveästi ehtinyt tutustumaan. Ensivaikutelma miehestä on hyvä. Treeneissä näkee kyllä, että on pelimies ja on oikein hyvässä kunnossa, Joronen kehuu SuomiFutis-sivustolle.

Brescia on nousijajoukkue ja sen vuoksi odotukset alkavaan kauteen ovat maltilliset. Serie B:ssä Brescia oli vahvasti hyökkäävä joukkue ja Balotellin kaltaisen pelaajan tultua seuraan, hyökkäys tulee olemaan nousijajoukkueen vahva ase myös Italian pääsarjassa.

– Brescia on nousijajoukkue Serie B:stä, jossa jalkapallo on luonteeltaan aika hyökkäävää. Joissain asioissa pitää olla kyynisempi nyt kun pelataan Serie A:ssa, mutta kyllä ne meidän hyvät jutut tulee hyökkäyspelaamisen kautta. Se on selvää, että puolustuspeliin pitää saada tiiviyttä. Systeemi millä pelataan, on 4-4-2 ja keskikenttä pelaa timantilla. Uskon, että se tulee toimimaan varmasti hyvin, Joronen arvioi.

Balotelli, Joronen ja muut Brescian miehet aloittavat kautensa vierasottelulla Cagliaria vastaan. Ottelu pelataan sunnuntaina ja se alkaa klo 21.45 Suomen aikaa.

Joni Ahokas

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!