Manchester Unitedin harjoituskeskuksessa sijaitseva kyltti on vandalisoitu tekstillä, jossa kehotetaan keskikenttäpelaaja Paul Pogbaa lähtemään seurasta.

Suur-Manchesterin alueella Carringtonissa sijaitsevan harjoituskeskuksen yhteydessä on kyltti, jossa kannattajille kerrotaan, että pelaajat eivät saa pysähtyä ottamaan valokuvia tai antamaan nimikirjoituksia, jotta liikenteessä ei syntyisi vaaratilanteita.

Kyltti on ollut pystyssä vasta pari viikkoa, mutta nyt se on töhritty punaisella spray-maalilla. Varoitustekstin päälle on kirjoitettu ”Pogba ulos”.

utdreport

@utdreport
Photo: 'Pogba Out' has been spray-painted on a sign outside Carrington #mulive [sun via @MUnitedFR]

Pogba on ollut tänä kesänä siirtohuhuissa yhdistettynä Real Madridiin. Hän joutui rasististen solvausten uhriksi mokattuaan rangaistuspotkun Valioliigan ottelussa Wolverhamptonia vastaan. Ottelu päättyi 1-1-tasapeliin. Pogba otti kantaa rasistiseen käytökseen sosiaalisessa mediassa.

– Esi-isäni ja vanhempani kärsivät, jotta minun sukupolveni saisi olla vapaa, työskennellä, matkustaa bussilla, pelata jalkapalloa. Rasistiset loukkaukset ovat tietämättömyyttä, ja ne voivat vain tehdä minusta vahvemman sekä motivoida minua taistelemaan seuraavan sukupolven puolesta, Pogba kirjoitti Twitterissä.

Paul Pogba

@paulpogba
My ancestors and my parents suffered for my generation to be free today, to work, to take the bus, to play football. Racist insults are ignorance and can only make me stronger and motivate me to fight for the next generation.