Man Unitedin harjoituskeskuksen kyltti töhrittiin – ”Pogba ulos”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin harjoituskeskuksessa sijaitseva kyltti on vandalisoitu tekstillä, jossa kehotetaan keskikenttäpelaaja Paul Pogbaa lähtemään seurasta.

Suur-Manchesterin alueella Carringtonissa sijaitsevan harjoituskeskuksen yhteydessä on kyltti, jossa kannattajille kerrotaan, että pelaajat eivät saa pysähtyä ottamaan valokuvia tai antamaan nimikirjoituksia, jotta liikenteessä ei syntyisi vaaratilanteita.

Kyltti on ollut pystyssä vasta pari viikkoa, mutta nyt se on töhritty punaisella spray-maalilla. Varoitustekstin päälle on kirjoitettu ”Pogba ulos”.

Pogba on ollut tänä kesänä siirtohuhuissa yhdistettynä Real Madridiin. Hän joutui rasististen solvausten uhriksi mokattuaan rangaistuspotkun Valioliigan ottelussa Wolverhamptonia vastaan. Ottelu päättyi 1-1-tasapeliin. Pogba otti kantaa rasistiseen käytökseen sosiaalisessa mediassa.

– Esi-isäni ja vanhempani kärsivät, jotta minun sukupolveni saisi olla vapaa, työskennellä, matkustaa bussilla, pelata jalkapalloa. Rasistiset loukkaukset ovat tietämättömyyttä, ja ne voivat vain tehdä minusta vahvemman sekä motivoida minua taistelemaan seuraavan sukupolven puolesta, Pogba kirjoitti Twitterissä.