Mario Balotellin kotiinpaluu varmistui – virallisen debyyttinsä tehnyt Jesse Joronen sai nimekkään seurakaverin

© Kuva: Getty Images

Serie A:han noussut Brescia tiedotti sunnuntai-iltana, että maineikas Mario Balotelli liittyy seuran vahvuuteen monivuotisella sopimuksella. Näin ollen 29-vuotiaasta Balotellista tulee Huuhkajien maalivahdin Jesse Jorosen seuratoveri. Balotelli esitellään Brescian pelaajana virallisesti maanantaina.

Urallaan AC Milania, Inter Milania, Manchester Cityä, Liverpoolia, Niceä ja Marseillea edustanut Balotelli palaa siirron myötä kaupunkiin, jossa hän vietti lapsuutensa ja nuoruusvuotensa. Italian A-maajoukkueessa 29 ottelua pelannut Balotelli syntyi Palermossa, mutta muutti Bresciaan jo pikkulapsena.

Suomen Jesse Joronen teki sunnuntaina virallisen debyyttinsä uuden joukkueensa Brescian maalilla. Brescia kuitenkin putosi Italian Cupista heti ensimmäisellä kierroksella, kun kotijoukkue Perugia oli jatkoajan jälkeen parempi maalein 2-1.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.