© Kuva:

PAOK – Ajax: Uusi kausi, uudet kujeet

Mestarien Liiga
PAOK – Ajax
Tiistai 06.08. klo 20:00

Tiistain huippukamppailu Mestarien liigan karsinnassa on Thessalonikissa pelattava PAOK – Ajax. Ajaxin upeaa viime kautta ei palkita suoralla lohkopaikalla, vaan joukkue joutuu tahkoamaan kaksi karsintakierrosta päästäkseen tositoimiin Mestarien Liigassa. Arpa on tuonut heti vastaan varteenotettavan joukkueen, sillä PAOK on hallitseva Kreikan mestari ja valmis haastamaan isoja joukkueita eurotasollakin. Unibet TV:n välityksellä näet tämän ottelun suorana striiminä!

Viime kaudella PAOK pelasi Eurooppa-liigan lohkovaihetta, mutta jäi vailla merkittävää menestystä. Maan mestaruus tuli viiden pisteen erolla Olympiakosiin ja cup-finaalissa kaatui AEK. Heinäkuussa kreikkalaiset tahkosivat melkoisen määrän harjoituspelejä, joten pelituntuman pitäisi olla tyydyttävä, vaikka Kreikan liiga alkaakin vasta elokuun loppupuolella. PAOK ei ole Ajaxin tasoinen joukkue, mutta sen kotivahvuus on kovaa luokkaa.

Ajax pelasi siis huikean viime kauden. Maan mestaruus tuli kolmen pisteen erolla PSV:hen ja joukkue oli lähellä jopa Mestarien Liigan finaalipaikkaa, kunnes Tottenham nousi sillasta ja särki amsterdamilaisten sydämet lisäajalla. Kauden päätyttyä Erik ten Hagin miehistö koki odotetut suoneniskut, kun Matthijs de Ligt ja Frenkie de Jong siirtyivät paksumpien palkkapussien äärelle. Ajax ehti jo aloittaa kotimaan sarjan, mutta jäi hallinnasta huolimatta tasapeliin Vitessen kanssa. Joukkueella on kuitenkin etu kilpailullisista otteluista ennen tiistain kamppailua.

Vetosuositus

Ajax voisi olla ensimmäisessä osaottelussa tyytyväinen tasapeliinkin, mutta tosipeli alla lähden amsterdamilaisten kelkkaan. PAOK ei ole europeleissä juhlinut ja se ei tule saamaan tiistaina mitään anteeksi. Oletettavasti valmiimpi Ajax on iso suosikki hakemaan Kreikasta vierasvoiton. Vetosuositus on Ajax voittaa ottelun kertoimella 2,05.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun PAOK – Ajax ja kohteeseen veto ”Ajax voittaa ottelun”. Jos Ajax voittaa ottelun, saat 205 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai PAOK voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi valikoituja Mestarien Liigan otteluja, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.