Teemu Pukki on tehnyt ensimmäisessä kolmessa valioliigaottelussaan viisi maalia, vasta toisena pelaajana koko sarjan historiassa. Sarjatason vaihtuminen ei ole aiheuttanut minkäänlaisia sopeutumisvaikeuksia Englannin Mestaruussarjan viime kauden maalikuninkaalle.

Suomalaishyökkääjälle palloja jakava saksalainen Marco Stiepermann on kuulunut myös alkukauden onnistujiin. 28-vuotias Stiepermann pelasi taannoin, kaudella 2010-2011 samassa Borussia Dortmundin joukkueessa yhdessä puolalaisen Robert Lewandowskin kanssa. Lewandowski teki tuolloin, ensimmäisellä bundesliigakaudellaan kahdeksan maalia, mutta sittemmin hän on kehittynyt yhdeksi maailman arvostetuimmista ja tehokkaimmista kärkimiehistä.

Stiepermann innostuikin vertaamaan Pukkia Lewandowskiin talkSPORT:in haastattelussa.

– Pukki on mahtava maalintekijä ja hän pärjää loistavasti, Stiepermann totesi haastattelussa.

– Pelasin yhdessä Robert Lewandowskin kanssa, ja minusta tuntuu todella siltä, että Pukki on rangaistusalueella paljon kylmäpäisempi kuin Lewandowski.

– Ei meidän tarvitse Lewandowskista keskustella, sillä hän on maailmanluokan pelaaja, mutta Teemu Pukki on jotain hyvin erityistä, Stiepermann päätti.

Jos on Pukki aloittanut kautensa, niin samaa voi sanoa Lewandowskista. Lewandowski on tehnyt kahdessa ensimmäisessä ottelussaan Bayern Münchenille viisi maalia, eli toisin sanoen kaikki joukkueen tähänastiset osumat. Lauantaina Schalken verkkoon syntyi hattutemppu.

Lähde: Sports Oclock