Perjantai on jalkapallofanin unelmapäivä: Helsingissä kaksi mahdollisuutta tavata pelaajalegendoita!

© Kuva: Getty Images

Suomalaisilla jalkapallofaneilla on perjantaina ainutlaatuinen mahdollisuus tavata yhden päivän aikana monta suurta tähteä, kun Helsingissä järjestetään kaksi mielenkiintoista jalkapallotapahtumaa.

Tähtien bongaamisen voi aloittaa Kampin kauppakeskuksesta, jonne Mestarien liigan yhteistyökumppani Pepsi tuo jalkapallomaailman himoitumman pokaalin kansan ihasteltavaksi kello 11.00-17.00.

Päivän aikana Kampissa paikalla ovat molemmat suomalaiset Mestarien liiga -voittajat: Sami Hyypiä ja Jari Litmanen. Tähtitrion täydentää Petri Pasanen, joka pelasi komealla urallaan paljon kovia otteluita myös Mestarien liigassa. Faneilla on myös mahdollisuus ottaa itsestään valokuva Mestarien liigan pokaalin kanssa.

Fanipäivän toisena ohjelmanumerona on perjantai-iltana Casino Helsingin Fennia -salongissa järjestettävä Pukki Party, jossa juhlistetaan Huuhkajien maalitykin Teemu Pukin valioliigadebyyttiä ja valioliigakauden alkua.

Täysi-ikäisillä on tapahtumaan vapaa pääsy kello 20 alkaen. Ennen Liverpoolin ja Norwichin valioliigakamppailua tapahtumassa esiintyvät Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva ja Viasatin asiantuntija Keith Armstrong. Heidän lisäkseen estradille nousee myös harvoin julkisuudessa nähty vieras: upean uran Valioliigassa tehnyt entinen huippumaalivahti Jussi Jääskeläinen.


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!