Perjantai on jalkapallofanin unelmapäivä: Helsingissä kaksi mahdollisuutta tavata pelaajalegendoita!

© Kuva: Getty Images
Viikkokierroksella Tottenham - Norwich! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Suomalaisilla jalkapallofaneilla on perjantaina ainutlaatuinen mahdollisuus tavata yhden päivän aikana monta suurta tähteä, kun Helsingissä järjestetään kaksi mielenkiintoista jalkapallotapahtumaa.

Tähtien bongaamisen voi aloittaa Kampin kauppakeskuksesta, jonne Mestarien liigan yhteistyökumppani Pepsi tuo jalkapallomaailman himoitumman pokaalin kansan ihasteltavaksi kello 11.00-17.00.

Päivän aikana Kampissa paikalla ovat molemmat suomalaiset Mestarien liiga -voittajat: Sami Hyypiä ja Jari Litmanen. Tähtitrion täydentää Petri Pasanen, joka pelasi komealla urallaan paljon kovia otteluita myös Mestarien liigassa. Faneilla on myös mahdollisuus ottaa itsestään valokuva Mestarien liigan pokaalin kanssa.

Fanipäivän toisena ohjelmanumerona on perjantai-iltana Casino Helsingin Fennia -salongissa järjestettävä Pukki Party, jossa juhlistetaan Huuhkajien maalitykin Teemu Pukin valioliigadebyyttiä ja valioliigakauden alkua.

Täysi-ikäisillä on tapahtumaan vapaa pääsy kello 20 alkaen. Ennen Liverpoolin ja Norwichin valioliigakamppailua tapahtumassa esiintyvät Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva ja Viasatin asiantuntija Keith Armstrong. Heidän lisäkseen estradille nousee myös harvoin julkisuudessa nähty vieras: upean uran Valioliigassa tehnyt entinen huippumaalivahti Jussi Jääskeläinen.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Viikkokierroksella Tottenham - Norwich! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!