© Kuva: Getty Images

Reading – Cardiff: Isännät alamäessä

Championship
Reading – Cardiff
Sunnuntai 18.08. klo 14:00

Sunnuntai lähtee liikkeelle Championshipin ottelulla Reading – Cardiff, joka välitetään suorana lähetyksenä myös TV:n kautta. Reading on viimeiset kaksi kautta joutunut taistelemaan Championshipin sarjapaikkansa eteen, kun taas Cardiff kävi ranskalaisella visiitillä Valioliigassa. Vieraat ovat laadukkaampi joukkue, mutta kuinka paljon laadukkaampi?

Reading jäi keväällä 2017 rankkareiden päähän Valioliigapaikasta. Sen jälkeen joukkueen alamäki on ollut jyrkähkö ja se on yksi putoajakandidaateista tälläkin kaudella. Kahden ensimmäisen ottelun tappiot Hullille ja Sheffield Wednesdaylle eivät nostaneet toiveita ja nyt toisessa kotimatsissa alkaa José Manuel Gomesin päälle kasautua paineita. Etenkin puolustuksessa on sanomista, eikä asiaa helpota se, että Cardiffilla on yksi Championshipin paras materiaaleista.

Cardiff joutui tiukoille Lutonin kanssa ja Isaac Vassell teki voittomaalin vasta aivan ennen päätösvihellystä. Voitto oli Neil Warnockin miehistölle tärkeä itseluottamuksen nostattaja. Vaikkei Warnock ole mikään hyökkäävän jalkapallon sanansaattaja, joukkue on ollut alkukauden tulivoimainen ja se pystyy luomaan tilanteita. Heikompaa Readingia vastaan se on selkeähkö suosikki jopa vieraissa.

Vetosuositus

Reading tuntuu tällä hetkellä luontevalta vastapelikohteelta. Olen vieraiden matkassa tässä ottelussa ja vetosuositus on Cardiff voittaa ottelun kertoimella 2,20. Toivottavasti saamme pyhäpäivän lunastuksella liikkeelle.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun Reading – Cardiff ja kohteeseen veto ”Cardiff voittaa ottelun”. Jos Cardiff voittaa, saat 220 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Reading voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Championshipin otteluita, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n, La Ligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.