Valioliiga
Sheffield United – Crystal Palace
Sunnuntai 18.08 klo 16:00

Sunnuntain Valioliigatarjonta käynnistyy sarjanousija Sheffield Unitedin ja vanhan ketun Roy Hodgsonin manageroiman Crystal Palacen taistolla. Sheffield United teki viimeksi ranskalaisen visiitin Valioliigaan kaudella 2006-07 ja sen jälkeen synkimpinä aikoina joukkue vietti kuusi kautta jopa League Onessa. Tätä ottelua on Bramall Lanella siis odotettu yli 12 vuotta.

Sheffield Unitedin sarja-avaus nosti lievää optimismia, vaikkei heitä isännöinyt Bournemouth esittänytkään mitään ihmeellistä. Blades oli pirteä koko ottelun ja vaihdosta kentälle tullut Billy Sharp tasoitti hieman ennen täyttä aikaa. Näyttää siltä, että joukkue on valmis pelaamaan aktiivista jalkapalloa, eikä sorru turhaan peruutteluun. Chris Wilder on tällä tasolla kokematon, mutta monessa marinadissa lillunut manageri.

Crystal Palace ei esittänyt kauden avauksessa ihmeitä, mutta sai maalittomasta tasapelistä Evertonin kanssa avauspisteen. Elintärkeän Wilfried Zahan pitäisi tällä kertaa olla avauksessa ja se on Palacelle iso etu. Muutoin Hodgsonilla on sairaustuvalla muutama pelaaja. Viime kaudella Palace pelasi kotona todella vähämaalisia pelejä, mutta tien päällä tapahtui paljon enemmän. En odota tästäkään matsista vieraiden osalta mitään peruuttelua.

Vetosuositus

Odotan pelin kuvasta aktiivista ja odotan myös enemmän maaleja, mitä markkinat tuntuvat arvelevan. Niinpä äänestä tässä runsasmaalisuuden puolesta – vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,32.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Sheffield United – Crystal Palace ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2.5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 232 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]