SJK:n markkinointijohtajalla aika lunastaa veto? Eremenkon potkut käyvät kunnon päälle

© Kuva: Juha Tamminen

SJK erotti perjantaina tehtävästään päävalmentajansa Alexei Eremenkon (lue uutinen). Potkut koettelevat myös myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalaisen kuntoa, sillä kun Eremenko palkattiin tehtävään toukokuussa 2018, Vesalainen oli vakuuttunut siitä, että potkujen aika seurassa olisi ohi.

Eremenkon kontrahti ulottui kauden 2020 loppuun. Vesalainen lupasi avoimesti, että mikäli Eremenko saa ennen sopimuksen päättymistä kenkää, pyöräilee hän Seinäjoelta Pietarsaareen. Jos ei saisi, niin olisi vedon toisten osapuolien tehtävänä pyöräillä vastavuoroisesti Pietarsaaresta Seinäjoelle. Aiheesta voi lukea lisää täältä.

Nyt Vesalaista odottaakin mukava 120 kilometrin pyörälenkki. Vesalaisen twiitin kommenttikentästä paljastuu, että ainakin kolme henkilöä oli valmiita ottamaan vedon vastaan. Vielä pitäisi saada Vesalaiselle jostain polkupyörä. Jaron huoltaja Jaakko Kuusisto kuitenkin twiittasi jo, että Pietarsaaressa markkinointijohtajaa odottaa lämmin kahvipannu.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.