SJK erotti perjantaina tehtävästään päävalmentajansa Alexei Eremenkon (lue uutinen). Potkut koettelevat myös myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalaisen kuntoa, sillä kun Eremenko palkattiin tehtävään toukokuussa 2018, Vesalainen oli vakuuttunut siitä, että potkujen aika seurassa olisi ohi.

Eremenkon kontrahti ulottui kauden 2020 loppuun. Vesalainen lupasi avoimesti, että mikäli Eremenko saa ennen sopimuksen päättymistä kenkää, pyöräilee hän Seinäjoelta Pietarsaareen. Jos ei saisi, niin olisi vedon toisten osapuolien tehtävänä pyöräillä vastavuoroisesti Pietarsaaresta Seinäjoelle. Aiheesta voi lukea lisää täältä.

Joni 🇺🇦Vesalainen

@JoniVesalainen
AVOINVETO: lupaan pyöräillä Pietarsaareen mikäli Aleksei Eremenko ei saa valmentaa sopimuskauttaan loppuun eli 2020 loppuun asti @SJK_Seinajoki @Veikkausliiga mikäli yksikään epäilijä uskaltaa vastata vetoon - anonyymit älkää vaivutuko! Vetoon saa vapaasti liittyä

Nyt Vesalaista odottaakin mukava 120 kilometrin pyörälenkki. Vesalaisen twiitin kommenttikentästä paljastuu, että ainakin kolme henkilöä oli valmiita ottamaan vedon vastaan. Vielä pitäisi saada Vesalaiselle jostain polkupyörä. Jaron huoltaja Jaakko Kuusisto kuitenkin twiittasi jo, että Pietarsaaressa markkinointijohtajaa odottaa lämmin kahvipannu.

Jaakko Kuusisto

@Jaskakuusisto

Joni 🇺🇦Vesalainen

@JoniVesalainen
Vetoon mukaaan lähtevä joutuun polkemaan vuodebn 2021 aikana vastaavasti Pietarsaaresta Seinäjoelle.
Meillä on @FFJaro:n pukukopissa kahvipannu lämpiämässä. Tervetuloa Jeppikseen!