SJK on erottanut tehtävästään joukkueen päävalmentajan Alexei Eremenko. Samalla saa lähteä myös valmentaja Umar Marhiev. Seura tiedottaa ratkaisusta kotisivuillaan.

Valmennusvastuun SJK:ssa ottaa Brian Page valmennusryhmineen.

– Haluamme vilpittömästi kiittää Alexei Eremenkoa hänen panoksestaan seuran hyväksi sekä ilmaista kiitollisuutemme siitä työstä ja sitoutumisesta, mitä hän on osoittanut, sanoo SJK:n urheilutoimenjohtaja Richard Dorman ja SJK-konsernin liiketoimintajohtaja Sami-Petteri Kivimäki yhteisessä lausunnossaan.

– Vaikka tämä on meille vaikea päätös, niin niiden muutosten valossa, joita olemme tehneet seurassamme kokonaisuutena tämän kauden ja viime kauden aikana, uskomme, että tämä antaa meille parhaan mahdollisuuden kehittää seuraa ja organisaatiota haluamallamme tavalla.

– Meidän kunnianhimoisena tavoitteenamme on rakentaa seuran toimintatavat sekä rakenne siten, että se vie parhaalla mahdollisella tavalla seuraamme eteenpäin, niin pitkällä kuin lyhyellä tähtäimellä sekä edustaa parhaalla tavalla Seinäjokea. Oikeiden ihmisten löytäminen seuran jokaiseen rooliin on tärkein päämäärämme. Haluamme seuraamme ihmisiä, jotka edustavat parhaimmalla mahdollisella tavalla arvojamme, odotuksiamme sekä haluamaamme ammattimaisuuden tasoa jokaisella osa-alueella, lausunto päättyy.

Viime kaudella rämpinyt SJK on tällä hetkellä Veikkausliigassa kuudentena, ja kiinni paikassa ylempään loppusarjaan. Kolmanteen sijaan on eroa vain neljä pistettä. Aivan viimeaikainen vire on tosin ollut laskusuuntainen, sillä kolmesta viimeisestä ottelusta SJK on saanut vain yhden pisteen tekemättä otteluissa maaliakaan.

SJK:n valmentajan pesti on ollut todella tuulinen sen jälkeen, kun seuran mestariksi luotsannut Simo Valakari lähti kohun saattelemana Norjaan helmikuussa 2017. Sen paremmin Sixten Boström, Manuel Roca kuin Tommi Kautonenkaan eivät kestäneet tehtävässä kuin muutaman kuukauden, ja Eremenkon vajaan 15 kuukauden rupeamaa voikin pitää SJK:n mittapuulla jo pitkänä.

Brian Pagellakin on SJK:n päävalmentajan tehtävästä jo aiempaa kokemusta, sillä hän oli yhdessä Toni Lehtisen kanssa vetovastuussa Rocan ja Kautosen potkujen välisenä aikana, syksyllä 2017.

Uutista on päivitetty 16.8. kello 13.28.