Tässäkö Neymarin siirtosaagan ratkaisu? PSG pohtii korvaajaa Lontoosta

© Kuva: Getty Images

PSG:n brassitähti Neymarin siirtoa takaisin La Ligaan on odoteltu lähes koko kesä. Toistaiseksi sen paremmin Barcelona kuin Real Madridkaan eivät kuitenkaan ole onnistuneet pariisilaisseuran johtoa kaupanteosta vakuuttamaan.

Neymarin myyntiä epäilemättä helpottaisi, jos tilalle saataisiin mitat täyttävä korvaaja. Brittilehti Daily Mailin mukaan PSG kaavailee tällaista nyt Crystal Palacen Wilfied Zahasta.

Norsunluurannikon maajoukkuehyökkääjää on pidetty jo pitkään Valioliigan ”parhaana TOP 6 -seurojen ulkopuolisena pelaajana”, tai ainakin yhtenä parhaista. Siksi Zahaa ovatkin havitelleet muun muassa Tottenham ja Arsenal.

Tuoreimpana Zahan hankkimiseksi teki totisen yrityksen Everton, joka tarjosi hänestä ennen Valioliigan siirtoikkunan sulkeutumista 77 miljoonaa euroa sekä kahta pelaajaansa (Cenk Tosunia ja James McCarthya) lainalle. Tämäkään ei silti Crystal Palacelle kelvannut.

Zaha kuitenkin haluaa lontoolaisseurasta pois, ja jätti seuralle siirtopyynnönkin. Kenties PSG:n tarjous on jo tarpeeksi mittava, jotta kaupat syntyvät. PSG kun suunnittelee tarjoavansa Zahasta jopa 110 miljoonaa euroa. Pariisilaisten delegaation on määrä matkustaa tällä viikolla Lontooseen siirrosta keskustellakseen.

Ligue 1:n ja La Ligan siirtoikkunat sulkeutuvat ensi maanantaina 2. syyskuuta.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!