Teemu Pukin ottelutilastot ovat järjenvastaisen huikeat – tähän klippiin dominointi tiivistyi

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa perjantaina Norwich - Leicester! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Teemu Pukin hattutemppu ja Valioliigan maalipörssin jaettu kärkipaikka eivät ole jättäneet ketään kylmäksi. 29-vuotias suomalainen on tullut toden teolla ryminällä sisään maailman kovimpaan jalkapallosarjaan.

Pukin ottelu Newcastlea vastaan lauantaina ei ollut kuitenkaan pelkästään kolme komeaa maalia, vaan Norwich-hyökkääjä onnistui kokonaisvaltaisesti pelissä suorastaan käsittämättömän hyvin. Vai mitä mieltä olette näistä, muun muassa tilastopalvelu Squawkalle työskentelevän Statman Daven julkaisemista tilastoista?

– Syöttöprosentti tasan 100
– Kaksinkamppailuprosentti tasan 100
– Haastojen onnistumisprosentti tasan 100
– 7 laukausta (joista 6 kohti maalia)
– 3 riistoa
– 3 maalia

Myös valmentaja Daniel Farke ylisti pelin jälkeen Pukin työmäärää, pelinrakenteluun osallistumista ja merkitystä joukkuehenkeen. Kaikkein merkittävin osoitus Pukin ahkeruudesta ja joukkueen eteen raatamisesta nähtiin Newcastle-pelin ensimmäisellä puoliajalla, kun Pukki säntäsi juoksuun vastustajan rangaistusalueen rajalta, kirmasi läpi koko kentän ja oli puolustuksen apuna katkaisemassa vieraiden vastahyökkäystä. Kun Pukki riisti Joelintonilta pallon, oli hän jo lähes omalla rangaistusalueella. Ja sitten suunta taas takaisin ylöspäin…

Tällaista pyyteetöntä työtä ei kaikilta futismaailman maalipörsseissä juhlivilta hyökkääjätähdiltä ole läheskään aina totuttu näkemään. Norwichin fanien ja valmennusjohdon mieleen se varmasti on. Ei ihmekään, että Norwich otsikoi Pukin spurttia esittelevän twiittinsä ”asioita, joita rakastat nähdä”.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Valioliigassa perjantaina Norwich - Leicester! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!