Teemu Tainio ja Haka pitkään jatkosopimukseen

© Kuva: Juha Tamminen

Ykköstä johtava Haka on tehnyt päävalmentajansa Teemu Tainion kanssa kolmevuotisen jatkosopimuksen.

Entinen maajoukkuepelaaja Tainio, 39, aloitti Hakan päävalmentajana tällä kaudella toimittuaan viime vuonna joukkueen apuvalmentajana.

Tainion debyyttikausi päävalmentajana on ollut jymymenestys. Haka on pelannut Ykkösessä tappioitta voittaen 18 ottelua ja pelaten kahdesti tasan. Eroa toisena olevaan Turun Palloseuraan on 14 pistettä.

– Olemme todella tyytyväisiä saadessamme pidettyä Tainion seuramme päävalmentajana seuraavat kolme vuotta, Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Pelaajien keskuudessa erittäin pidetty Tainio on saanut luotua joukkueeseen loistavien tulosten lisäksi hienon pelillisen ilmeen ja mahtavan yhteishengen.

– ”Temen” toiminta harjoituskentällä ja peleissä sekä reagoiminen pelitilanteisiin kertoo sen, miksi hän on jo nyt yksi seuratuimmista valmentajista Suomessa. Pitkä jatkosopimus on myös hyvä esimerkki seuran pitkäjänteisestä kehittämisestä, Huttunen jatkaa.

Tainion mukaan päätös jatkosopimuksen allekirjoittamisesta oli helppo.

– Olen jo aiemmin sanonut, että olen sitoutunut tähän projektiin, enkä ole edes miettinyt muita vaihtoehtoja. Haka on tällä hetkellä oikealla tiellä ja on tärkeää, että sillä myös pysytään.