Valioliiga
Tottenham – Aston Villa
Lauantai 10.08. klo 19:30

Valioliigan toinen lauantainosto tulee illalla pelattavaan Tottenhamin ja Aston Villan väliseen kamppailuun. Hyvän viime kauden pelannut Tottenham tavoittelee jälleen top 4 -sijoitusta liigassa, kun taas Aston Villan päätavoite on sarjassa säilyminen. Sen eteen joukkue on ollut aktiivinen tekijä siirtomarkkinoilla.

Tottenhamin kesä on sujunut melko seesteisesti. Lyonista hankittiin keskikentälle Tanguy Ndombele. Hiljattain on huhuttu Paulo Dybalan tai Philippe Coutinhon saapumisesta Spursin riveihin, mutta mitään konkreettista ei tätä kirjoitettaessa ole tapahtunut. Tähän otteluun Tottenham ei pääse optimikokoonpanollaan, sillä Heung-Min Son kärsii pelikieltoaan ja Dele Alli on loukkaantunut. Lisäksi puolustuksen kokoonpano joudutaan miettimään uusiksi. Spursin permanentti tulee joka tapauksessa olemaan yhtenäinen lauantaina, vaikka tulivoimaa hieman uupuukin.

Aston Villa joutuu Dean Smithin johdolla heti kovaan paikkaan ja nähtäväksi jää, millaisen puolustustaktiikan joukkue saa kehitettyä. Lähtökohdat ja vastuksen kovuus vaativat Smithiä lähtemään viime kautta varovaisemmalla taktiikalla liikenteeseen. Villa riehui siirtomarkkinoilla 100 miljoonan punnan edestä ja toivoa sopii, että joukkue onnistuu satsauksissaan paremmin kuin Fulham viime kaudella. Maaliin hankittiin Burnleystä todella kova Tom Heaton. Villan harjoituspelit ovat olleet suhteellisen kevyitä joukkueita vastaan, joten niistä ei voi tehdä sen kummempia johtopäätöksiä joukkueen iskukyvystä.

Vetosuositus

Spurs on ottelussa poissaoloistaan huolimatta jättisuosikki. Kaikkein parhaiten tähän otteluun maistuu kuitenkin vähämaalisuus. Villan maaliodotusarvo ei päätä huimaa, eikä sarja-avaus tule välttämättä olemaan mitään ilotulitusta. Vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,30.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Tottenham – Aston Villa ja kohteeseen veto ”Ottelussa alle 2.5 maalia”. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat 230 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]