Kuten SuomiFutis oli jo aiemmin raportoinut, siirtyy Huuhkajien varakapteeni Paulus Arajuuri Kyproksen pääsarjaan. 31-vuotiaan Arajuuren uusi seura on vuonna 2014 perustettu fuusioseura Pafos FC, joka sijoittui viime kaudella Kyproksen korkeimmalla sarjatasolla kahdeksanneksi.

Arajuuren siirron vahvistaa kotisivuillaan Brøndby IF. Suomalaistoppari pelasi tanskalaisseurassa 2,5 vuoden aikana 87 ottelua, joissa hän teki neljä maalia.

– Pauluksen sopimus olisi päättynyt talvella. Siksi keskustelimme tulevaisuudesta, ja molempien osapuolten mielestä oli hyvä, että siirto tapahtui nyt, Brøndbyn jalkapallojohtaja Carsten V. Jensen kommentoi.

– Paulus näkee Pafos FC:ssä hyvän haasteen, ja me löysimme Sigurd Rostedissa hyvän topparin, joka täyttää Pauluksen taakseen jättämän aukon. Toivotamme Paulukselle kaikkea hyvää tulevaisuuteen ja kiitämme häntä 2,5 vuoden palveluksistaan keltapaidassa.

[readmore from=Arajuuri-Paulus]

Pafos FC:ssä Arajuuri saa seuratoverikseen muun muassa 33-vuotiaan englantilaisen Jason Puncheonin, joka siirtyi Kyprokselle tänä kesänä. Puncheon on pelannut Valioliigaa kaikkiaan 11 kaudella Southamptonin, Blackpoolin, QPR:n, Huddersfieldin ja ennen kaikkea Crystal Palacen riveissä.

Pafosin joukkueessa pelaa myös ensi viikolla 34 vuotta täyttävä Adam Nemec, joka on 42 ottelussa tekemillään 13 maalilla Slovakian A-maajoukkuehistorian viidenneksi paras maalintekijä. Nemec lopetti maajoukkueuransa viime vuonna.

Kyproksen liigassa pelaa suomalaisista myös syyskuussa 33 vuotta täyttävä Berat Sadik, joka siirtyi tänä kesänä Anorthosis Famagustan riveihin.