VPS testaa nigerialaistopparia – sopimus jo valmiina ”maajoukkuetason pelaajan” kanssa

© Kuva: Juha Tamminen
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Veikkausliigan sarjajumbo VPS tiedottaa pelaajistossa tapahtuvista muutoksistaan. Vepsun testiin on saapunut 22-vuotias nigerialaistoppari Chinonso Edeh. Edeh on pelannut aiemmin kotimaansa Lamray United FC:ssä.

Edeh harjoitteli VPS:n kanssa ensi kerran viime torstaina. Seuran tiedotteen mukaan hän ”tuo syvyyttä sekä edustusjoukkueen että akatemian puolustukseen ja antaa samalla näyttöjä VPS:n valmennusjohdolle.”

Lisäksi VPS kertoo tehneensä sopimuksen ulkomaalaisen maajoukkuetason pelaajan kanssa. Monikäyttöinen hyökkäyspään pelaaja saapuu Vaasaan kenties tällä viikolla. Seura tiedottaa uudesta vahvistuksestaan enemmän sen jälkeen, kun tämä on saapunut Suomeen.

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!