Wayne Rooney kommentoi kiivaana lehtiväitteitä kosteasta illasta: ”Panettelua”

© Kuva: Getty Images

Englannin A-maajoukkueen ja Manchester Unitedin entinen kapteeni Wayne Rooney on vastannut sosiaalisessa mediassa The Sun -sanomalehdelle, jota hän syyttää maineensa lokaamisesta.

Sun julkaisi valokuvia, joissa Rooney oli hotellin aulassa tuntemattoman naisen kanssa. Nykyään DC Unitedia Yhdysvalloissa edustava Rooney saapui lehden mukaan ruskeatukkaisen naisen kanssa joukkueen hotellille puoli kuudelta aamulla seitsemän tunnin juhlimisen jälkeen.

Rooney kommentoi väitteitä Twitterissä.

– Tällä viikolla Sun painoi kanteensa jutun, joka antoi ymmärtää, että vein tytön joukkueemme hotellille. He tietävät, että se ei pidä paikkaansa ja että en vienyt. He käyttävät minun ja perheeni nimeä lehtien myymiseen.

– Mitään ei tapahtunut minun ja sen tytön välillä sinä iltana Vancouverissa. En mennyt yksin hissiin sen hotellin aulassa kuvatun tytön kanssa.

– Kuvassa näkyvä tyttö oli yksinkertaisesti yksi monista, jotka viattomasti pyysivät nimikirjoituksia ja valokuvia.

– Sunin julkaisemat valokuvat otti freelancer-valokuvaaja, joka seurasi minua ja joukkuekavereitani ottaakseen kaukaa kuvia ilman, että tiesimme siitä tai annoimme siihen lupaa.

– Lehdelle myydyt valokuvat valittiin ja muokattiin, jotta niillä voitiin luoda sensaatiomainen ja täysin valheellinen tarina minusta.

– Tämä koko tarina oli panettelua minua vastaan. Se on vahingollinen perhettäni kohtaan, enkä aio sietää sitä.

Rooney on ollut naimisissa Coleen Rooneyn kanssa vuodesta 2008 asti. Pariskunnalla on neljä yhteistä lasta.

Ensi tammikuussa Rooney palaa Englantiin pelaamaan, kun hän siirtyy maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolle Derbyn pelaajavalmentajaksi.