Alexis Sánchez ensi kertaa avauksessa Serie A:ssa – tasoihin viime kauden maalilukeman kanssa ja suihkuun sukelluksesta

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Chileläinen Alexis Sánchez teki viime kaudella Manchester Unitedille 20 ottelussa tasan yhden maalin ja sai vääjäämättömästi kalliin flopin leiman otsaansa. Olihan Sánchez myös yksi joukkueen kalleimmista pelaajista.

Täksi kaudeksi Sánchez siirtyi lainalle Serie A:n Internazionaleen. Lauantaina 30-vuotias Sánchez oli ensimmäistä kertaa Interin avauskokoonpanossa ja kas kummaa, mies sai heti kasaan viime kauden maalimääränsä. Välillä Sánchezille oli kirjattu jopa kaksi maalia, sillä Stefano Sensin kaukolaukaus muutti suuntaa chileläisen selästä. 1-0 -maali merkittiin lopulta kuitenkin Sensin nimiin, mutta kaksi minuuttia myöhemmin Sánchezkin sai nimensä maalitilastoon.

Kokeneen pelimiehen iltapuhde sai kuitenkin kiehtovan käänteen heti toisen jakson alkajaisiksi. Sánchez sai ottelun erotuomarilta toisen varoituksen sukeltamisesta ja niinpä hän sai seurata ottelun toista jaksoa sivusta.

Vaikka Inter pelasikin käytännössä koko toisen jakson miesvajauksella, onnistui se kukistamaan Sampdorian vieraskentällä maalein 3-1. Antonio Conten valmentaman joukkueen alkukausi on ollut loistava, sillä se on voittanut kaikki kuusi otteluaan maalierolla 13-2. Inter johtaakin Serie A:ta kahden pisteen erolla Juventukseen.

Ensi viikonloppuna Inter kohtaa sarjakärkiottelussa juuri Juventuksen, mutta tuosta ottelusta Sánchez on pelikieltonsa takia sivussa.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS