Asiantuntija näki Rangersin ottelun ja huolestui Glen Kamaran tilanteesta – ”Rukoilen ja toivon”

© Kuva: Juha Tamminen

Glen Kamara äänestettiin suomalaisfanien toimesta Suomen ja Kreikan välisen jalkapallon EM-karsintaottelun parhaaksi pelaajaksi.

Kamara hankki torstai-iltana Tampereella pelatun ottelun toisella jaksolla rangaistuspotkun, josta Norwichin maalipyssy Teemu Pukki sijoitti ottelun ainoan maalin. Sen lisäksi keskikentällä operoiva Kamara esiintyi vahvasti varsinkin pelin toisella jaksolla.

Kamara edustaa seurajoukkuetasolla Skotlannin Valioliigan huippuseuraa Glasgow Rangersia. Viasatin selostaja Ville Kuusinen ei ole joukkueelta näkemiensä esitysten perusteella täysin varma, onko pelaajalegenda Steven Gerrardin valmentama joukkue oikea paikka Tampereella syntyneelle Kamaralle.

– Tässä on nyt tullut nähtyä muutama matsi Rangersilta, niin jotenkin se on mielenkiintoista.. olin vähän jopa huolissani. En siitä, etteikö Glen olisi kova pelaaja, mutta kun hänen roolinsa nimenomaan hyökkäyssuuntaan on Rangersissa – ainakin ollut tällä kaudella – paljon pienempi verrattuna siihen, mitä häneltä odotetaan Huuhkajissa Tim Sparvin vierellä, Kuusinen sanoi Suplan Week of Football -podcastissa.

Kuusisen mielestä Kamaran olisi pian aika ampaista kovempaan sarjaan.

– Rukoilen ja toivon, että Glen pääsisi kovempiin ympyröihin. Jotenkin näen, että jos se ei ole vielä Valioliiga, niin Championshipin kärkijoukkueet voisivat olla jo nyt Glenin ulottuvilla.

Kamara nähtäneen Huuhkajien keskikentällä myös sunnuntaina, kun Suomi kohtaa Tampereella Italian klo 21.45 alkavassa EM-karsintaottelussa. Peli näkyy suorana lähetyksenä Viasatin kanavilla, Viafreessä ja Viaplayssa. Kanavien studiolähetys alkaa klo 21.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.