Borussia Dortmundissa tiedetään, että seura saa nauttia laitahyökkääjä Jadon Sanchon esityksistä enää korkeintaan muutaman vuoden.

Englannin maajoukkuehyökkääjä Sancho, 19, nousi viime kaudella parrasvaloihin, kun hän pelasi Dortmundissa 43 ottelua, joissa hän teki yhteensä 13 maalia ja syötti 19.

Lukuisat Euroopan suurseurat olivat huhujen mukaan hänen perässään, mutta Sancho jäi Dortmundiin ja teki seuran kanssa elokuussa jatkosopimuksen, joka takaa hänelle noin 215 000 euron viikkopalkan.

Borussia Dortmundin urheilutoimenjohtaja Michael Zorc myönsi Kickerin haastattelussa, että seuran on todennäköisesti luovuttava Sanchosta tulevina vuosina, kun isommat seurat tulevat ovelle.

– Maailman isoimmat seurat eivät tietenkään ole sokeita.

– Mitään päätöstä ei ole vielä tehty. Ei tarvitse olla ennustaja sanoakseen, että Jadon ei varmasti pelaa täällä vielä viisi vuotta.

– Mutta hän on hyvin tietoinen siitä, että hän aloitti positiivisen kehityksensä täällä Borussia Dortmundissa. Epäilen, että se ei olisi ollut mahdollista englantilaisessa huippuseurassa. Me luotamme pelaajiin varhaisessa vaiheessa, emmekä pelkää antaa heidän pelata. Hän tiedostaa sen.

Sancho on jatkanut tällä kaudella siitä, mihin viime sesongilla jäi. Hän on pelannut yhdeksän ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä neljä maalia ja syöttänyt kuusi. Sancho siirtyi Borussia Dortmundiin kesällä 2017 Manchester Cityn organisaatiosta.