© Kuva: Getty Images

Burnley – Norwich: Pukki-huuma nousee

Valioliiga
Burnley – Norwich
Lauantai 21.09. klo 17:00

Ei lauantaita ilman Pukkipartya! Viime lauantaina Pukki-huuma nousi maailmanlaajuisesti varmasti korkeimmalle tasolle ikinä, kun loukkaantumisista kärsivät Kanarialinnut voittivat sensaatiomaisesti maailmanluokan Manchester Cityn. Teemu Pukki oli jälleen elementissään ja kuittasi maalin sekä upean maalisyötön. Tuota voittoa voitaneen pitää eräänä suurimmista yksittäisen Valioliigaottelun yllätyksistä ikinä.

Burnley voitti liigan avausottelussa Southamptonin 3-0 ja lukemat jonkun verran mairittelivat Claretsia. Neljä seuraavaa matsia ovat tuoneet kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Viime viikonloppuna Brighton-tasurissa tappio olisi ollut oikea lopputulema. Aikaisemmin EFL cupissa tuli noutaja ykkösliigan Sunderlandin kynsissä. Tilanteen voisi summata, että ihan hyvin ei tällä hetkellä kulje, mutta toisaalta Sean Dyche on ollut kovissa paikoissa ennenkin.

Norwichin loukkaantumistilanne on edelleen vaikea ja voi olla, ettei Daniel Farke muuta paljoa avauskokoonpanoa viime lauantaista. Cityä vastaan Farken taktiikka puri mainiosti ja joukkue teki töitä todella pyyteettömästi. Voitosta saatu itseluottamus voi näkyä buustina myös Burnleytä vastaan. Toki tällä kertaa joukkueella ei ole fanaattista kotiyleisöä tukenaan. Olisiko lauantaina vuorossa kauden ensimmäinen hyvä vieraspeli?

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa haisee jälleen maalijuhla. Markkinat miettivät samaa, joten mitenkään radikaali kannanotto tämä ei ole. Otan vetosuosituksena Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,68. Vähintään kolmella maalilla siis pelikassa sen kun komistuu.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.