Euroopan suurliigoissa vietetään Deadline Dayta – saadaanko nämä isot siirrot vielä maaliin?

Englannin siirtoikkunan sulkeutumisesta on aikaa jo viikkoja, mutta siirtohulinat ovat jatkuneet koko elokuun ja jatkuvat vielä tänään. Tänä iltana loppuu siirtoaika Euroopan muissa TOP 5 -liigoissa La Ligassa, Bundesliigassa, Serie A:ssa ja Ligue 1:ssä. Sama koskee myös useita suomalaisten suosimia liigoja, kuten Tanskan Superliigaa, Belgian pääsarjaa ja Hollannin Eredivisietä.

Kesällä on nähty lukuisia jättimäisiä siirtoja, mutta varmasti vielä viimeisenä päivänäkin paljon tulee tapahtumaan. Vahvat huhut kertovat monesta isosta siirrosta, jotka tullaan maanantain aikana näkemään. Voi joku näistä siirroista vielä kaatuakin, mutta listasimme silti kauppoja, joiden todennäköisyys vahvistua tänään on verrattain korkea.

Jérôme Boateng

30-vuotias saksalaistoppari on ajautunut Bayern Münchenin hierarkiassa tukalaan asemaan seuran kesähankintojen myötä. Konkari on pelannut tällä kaudella vain Saksan Supercupissa, ja seura on ilmoittanut olevansa valmis Boatengista luopumaan, jos hyvä tarjous tulee. Nyt sellainen näyttää tulevan Juventuksesta, jolle tuli akuutti tarve puolustajalle Giorgio Chiellinin polven ristisiteiden hajottua. Chiellini ei enää tänä vuonna pelaa. Boatengin siirtosummaksi ounastellaan 15 miljoonaa euroa.

Giorgio Chiellinin valitettava loukkaantuminen taisi avata Jérôme Boatengille paikan auringossa. Kuva: Getty Images

Ante Rebic ja André Silva

Hyökkääjien kohdalla on kyse vaihtokaupasta. 25-vuotias kroatialainen Ante Rebic on siirtymässä AC Milaniin, ja Milanosta vaihdossa Eintracht Frankfurtiin on tulossa kaksi vuotta nuorempi portugalilainen André Silva. Molempien kohdalla kyse on tiettävästi kahden vuoden lainasta, johon mahdollisesti sidottaisiin osto-optio.

Eintracht Frankfurtin urheilujohtaja Fredi Bobic on jo vahvistanut siirtojen olevan lähellä toteutumista. Ante Rebic jättäytyi jo sunnuntaina omasta toiveestaan pois Eintrachtin sarjaottelun kokoonpanosta.

Keylor Navas

Kokenut costaricalaismaalivahti, kolminkertainen Mestarien liigan voittaja Keylor Navas on vahvojen huhujen mukaan siirtymässä Paris Saint-Germainiin. 32-vuotias Navas on saanut tyytyä Real Madridissa kakkosviulun vingutteluun Thibaut Courtois’n rohmutessa peliminuutit, mutta nyt uusi paikka auringossa on aukeamassa PSG:ssä. Navas matkusti tiettävästi suoraan sunnuntain La Liga -ottelun jälkeen Pariisiin. Toiseen suuntaan on matkustamassa 26-vuotias PSG-kasvatti Alphonse Areola, vuoden lainapestillä.

Chicharito

Sevilla on hankkinut kesän siirtoikkunassa jo 13 uutta pelaajaa, mutta yksi näyttäisi olevan vielä tulossa. Seura on nimittäin vahvistumassa Meksikon maajoukkueikoni Javier ”Chicharito” Hernándezilla. Kärkimies käy tiettävästi tänään Sevillan lääkärintarkastuksessa. Chichariton sopimus West Hamin kanssa umpeutuisi ensi kesänä, joten nyt on korkea aika mies myydä, jos siirtokorvaus halutaan.

Chicharito näyttää olevan palaamassa Espanjaan. Kuva: Getty Images

Falcao

33-vuotiaan kolumbialaislegendan uusi osoite näyttää löytyvän Turkista. Maan valtaseura Galatasaray vahvisti jo sunnuntaina ”Tiikerin” laskeutuneen Turkkiin perheineen, joten siirtoa viimeistellään jo. Falcaon vanha seura AS Monaco löysi jo sunnuntaina Falcaolle korvaajan RB Leipzigista siirtyvästä Jean-Kévin Augustinista.

Mauro Icardi

Viikonloppuna pinnalle nousi huhu Internazionalen argentiinalaishyökkääjä Icardin päätymisestä Atlético Madridin tutkalle. Räiskyvä ja ristiriitainen maalitykki on ajautunut Interissä epäsuosioon ja hänen paikkansa pukukopissa on jo osoitettu Romelu Lukakulle. Atléticon valmentaja Diego Simeone ei halunnut kommentoida viikonloppuna lehdistölle Icardi-huhuja lainkaan.

Bruno Fernandes

Real Madrid saattaa vielä räväyttää siirtoikkunan viimeisenä päivänä. 24-vuotias Portugalin maajoukkueen keskikenttäpelaaja Bruno Fernandes on ollut koko kesän ajan parin valioliigajätin ja Realin kiikarissa, mutta Sporting Lissabon on osoittautunut sitkeäksi neuvottelukumppaniksi. Jos Fernandesin siirto saadaan vielä maaliin, jouduttaneen hänestä pulittamaan noin 70 miljoonaa euroa.

Vieläkö Real Madrid räväyttää siirtoikkunan sulkeutumisen kunniaksi? Kuva: Getty Images

Neymar

Brassitähti Neymarin siirto Barcelonaan tai Real Madridiin ei näytä viimeisten tietojen mukaan todennäköiseltä, vaan näillä näkymin Neymar saa tyytyä uuteen kauteen Paris Saint-Germainissa. Saagaan on mahtunut kuitenkin niin paljon yllättäviäkin käänteitä, että ei olisi täysi mahdottomuus, jos vielä maalisuorallakin nähtäisiin täyskäännös. Luultavimmin 27-vuotias Neymar jatkaa kuitenkin PSG:ssä. Tätä puoltaa sekin, ettei Neymar jäänyt odottelemaan, vaan matkusti jo Brasilian maajoukkueleiritykseen.

Heikki Kuparinen


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.