FC Lahti on käyttänyt maalivahti Patrick Rakovskyn sopimuksessa olleen option. Saksalaistorjuja Rakovsky, 26, jatkaa näin ollen Lahdessa myös ensi kaudella.

Hän siirtyi Lahteen täksi kaudeksi edustettuaan aiemmin belgialaista Lierse SK:ta ja saksalaisia Schalkea ja Nürnbergiä. Rakovsky pelasi Saksassa myös maan pääsarjassa (8 ottelua) sekä toiseksi korkeimmalla sarjatasolla (31 ottelua).

Lahden paidassa Rakovsky on torjunut kauden kaikissa 22 Veikkausliigan ottelussa pitäen maalinsa puhtaana kahdeksan kertaa.

– Olen iloinen, että seura luottaa minuun. Haluan näyttää kentällä, että olen sen luottamuksen arvoinen. Haluamme pelata loppukauden tappioitta ja olla seitsemänsiä ja päästä Eurooppaan, kommentoi Rakovsky FC Lahden tiedotteessa.

– Kausi on tähän mennessä ollut samalla hyvä ja huono. Välillä olemme pitäneet nollapelin, mutta välillä olemme päästäneet aivan liikaa maaleja. Aluksi minun oli vaikea tottua siihen, että pelaamme tekonurmella ja heti perään nurmella. En ollut ikinä ennen pelannut tekonurmella. Myös uusi puolustus on aina hetken aikaa vaikea, mutta nyt on jo helpompaa ja olen tottunut rytmiin. On hienoa jatkaa täällä.

FC Lahti pelaa Veikkausliigan alemmassa loppusarjassa Seinäjoen Jalkapallokerhon, Helsingin IFK:n, Rovaniemen Palloseuran, Kokkolan Pallo-Veikkojen ja Vaasan Palloseuran kanssa.